Home > Weekendwedstrijd Hydro Flask: dit zijn de winnaars

Weekendwedstrijd Hydro Flask: dit zijn de winnaars

Geschreven op 26 mei 2020 om 08:33 door Mario De Wilde

Wat dacht je ervan om binnenkort zo’n blitse drankfles gratis te ontvangen? Niet zomaar eentje. De dubbelwandige, vacuümgeïsoleerde TempShield® technologie van Hydro Flask houdt de oorspronkelijke temperatuur van de drank vast en voorkomt condensatie of warmteoverdracht naar de buitenkant van de fles. Koude dranken blijven tot 24 uur koel en warme dranken 6 tot 12 uur, afhankelijk van het model en het volume van de fles.
Smaak: Elk product is gemaakt van 18/8 pro-grade roestvrij staal, een metaal dat bekend staat om zijn sterkte en zuiverheid. Het beschermt ook tegen smaakoverdracht, zodat de limonade van vandaag niet zal smaken als de latte van gisteren.
Transport: De exclusieve gepatenteerde Hydro Flask coating zorgt voor een goede grip voor gemakkelijk transport in elke situatie.
Over Hydro Flask®
Het bekroonde Hydro Flask® is in 8 jaar tijd uitgegroeid tot de Noord-Amerikaanse marktleider op het gebied van hoogwaardige roestvrijstalen hydratatieflessen en voedselcontainers. Hydro Flask werd in 2009 opgericht in Bend (Oregon, VS) en heeft als missie om gebruikers altijd, overal en telkens opnieuw aangenaam te verrassen in hun dorstlesbeleving dankzij een unieke combinatie van temperatuur, smaak en transport. Alle flessen zijn uitgerust met de exclusieve dubbelwandige TempShield™-isolatie die drank op de gewenste temperatuur houdt, 18/8-kwaliteits roestvrij staal om de pure en verfrissende smaak te vrijwaren, en een duurzaam ergonomisch design met poedercoating voor de ultieme meeneemervaring. Hydro Flasks zijn stijlvol, BPA-vrij, recyclebaar en levenslang gewaarborgd. Ons nieuwe fondsenwervingsprogramma ‘Parks for All’ ondersteunt de opkomst en het behoud van openbaar groen en parken, zodat alle mensen een gelukkiger, gezonder en meer vervullend leven kunnen leiden.www.hydroflask.com
4 nieuwe kleuren (van links naar rechts): Fog, Hibiscus, Sunflower, Spearmint
Volume: 532 ml (18 oz), 621 ml (21 oz), 709 ml (24 oz), 946 ml (32 oz)
Prijs: €34,95, €37,95, €39,95€, €45,95
Gewicht: 320 gram, 340 gram, 375 gram, 475 gram

Er werd afgelopen nacht afgeklokt op 391 inzendingen. Volgende winnaars mogen binnenkort hun blitse Hydro Flasks afhalen: Morgan Vermeersch uit Wervik, Familie Cortvriendt uit Sint-Kruis, Jenny Cosemans uit Staden, Familie Daeleman uit Zandvoorde, Lasse Rutten in Brugge en Aurélie Lecompte uit Tielt. Vermits het transport uit Frankrijk komt, zijn de flessen nog niet op de redactie aangekomen. We geven de winnaars nog deze week een seintje wanneer ze afgehaald kunnen worden 

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.