Home > Weekendwedstrijd: dit zijn de vier winnaars van een VTech speelgoedcadeau

Weekendwedstrijd: dit zijn de vier winnaars van een VTech speelgoedcadeau

Geschreven op 23 november 2021 om 14:20 door Mario De Wilde

Met Sinterklaas in aantocht, pakten we uit met heerlijke ontspanning voor onze jongens en meisjes. Wie Vtech zegt, denkt zondermeer aan veilig, leuk en origineel speelgoed en bovendien met een hoge leerfactor. We vonden en kozen uit het welhaast oneindig aanbod drie leuke tips uit.
Pak me dan Puppy


Hoe belangrijk lekker bewegen is -ook voor kleintjes- wordt wel duidelijk. Een dagelijkse portie actie zorgt dat zij motorisch en fysiek groeien, sterker worden. Beweging is onderdeel van een gezonde ontwikkeling, weet VTech. De introductie van ‘Pak me dan Puppy’ (1 tot 3 jaar) sluit daar naadloos op aan. ‘Pak me dan Puppy’ mag het nest verlaten en voegt de daad meteen bij het woord: ‘pak me dan als je kan!’ Zijn entree maakt hij op een cool hoverboard, dat zegt misschien al genoeg. Zodra dit speelse vriendje geactiveerd wordt begint het feest. Door de ingebouwde sensors rijdt hij weg als je in de buurt komt, maar hij ontwijkt (ook door deze sensors) alle obstakels. ‘Pak me dan Puppy’ heeft lol in het vangspelletje, maakt vaart en kan volledig om zijn as draaien. Hij kreeg bewegende oortjes, een guitig snoetje en knipperende lichtjes. Met een druk op de toetsen van het hoverboard leren kleintjes tellen en kunnen ze mee dansen op de muziek. Wie kan met ‘Pak me dan Puppy’ in huis nu nog op zijn bolle bibs blijven zitten…?
Vtech Pak me dan Puppy € 41.25. Verkoop- en productinfo: www.vtechnl.com.
Switch & Go Dino’s Troy & Rover


Switch & Go Dino’s Fire van VTech spelen de hoofdrol in een prehistorisch avontuur dat moeiteloos doorschiet naar de toekomst! Ontwikkeld voor stoere kids vanaf 4 jaar. En blijvend leuk, ook voor oudere broers en zussen. Troy de T-Rex en Rover de Velociraptor switchen in een oogwenk van dino naar supersnelle raceauto en weer terug. In de wereld van dino’s zijn het dikke maatjes, maar zodra ze transformeren begint de krachtmeting: wie is hier de snelste? Op hun LCD-schermen zijn interactieve animaties te volgen, met hun actietoets wordt lichtprojectie ingeschakeld en zijn realistische geluidseffecten en stoere zinnen te horen. Dit Dino’s on Fire-duo vormt de perfecte aanvulling op al eerder verschenen Switch & Go Dino’s. Als collectorsitem, maar ook als speelgoed waarvoor grote jongens en meisjes zich geen moment hoeven te schamen.
VTech Switch & Go Dino’s Fire € 20,50 per stuk. Verkoop- en productinfo: www.vtechnl.com.
De vetste knikkerbaan bouwen ze gewoon thuis


Draait niet alles in ’t leven om de knikkers? Precies! Je kunt er maar beter zo vroeg mogelijk vaardig mee worden. Marble Rush van VTech is daarvoor met afstand het leukste instapmodel. Gemaakt voor kinderen (4+) en groteren die net zo speels en fanatiek zijn. Echte spanning, pure trots en eindeloos speelplezier spelen zich namelijk thuis af, met de waanzinnige Marble Rush speelsets. Noem het gerust knikkerbanen 2.0, knikkerbanen met een plus. Uit de drie formaten kozen wij de Marble Rush Adventure Set. Hoewel ze geleverd worden met een handleiding hoe je zo’n set opbouwt, zijn de banen ook naar eigen inzicht in elkaar te zetten en zelfs onderling te koppelen. Een beetje fantasie volstaat om de meest ingenieuze knikkerroutes uit te zetten. Met verborgen doorgangen, gekke afslagen, een lanceerder die voor snelheid zorgt, schakelaars om de koers te verleggen, verschillende startzones, een trechter en zelfs een gemotoriseerd reuzenrad. Dat knikkeren goed voor de ontwikkeling van motoriek is, creativiteit en logisch denken stimuleert, zal kleintjes nauwelijks boeien. Hun plezier zit in het samen bouwen van de baan, het uitdenken van waanzinnige routes. En natuurlijk de spanning rond snelheid van knikkers, gekke licht- en geluidseffecten. Welke knikker legt het snelst een parcours af, welke pakt een ondergrondse afslag? En wie weet zowel de horizontale als verticale lanceerders optimaal te benutten? Alleen of samen met vriendjes verliezen knikkerkampioenen zich volledig in het spel. Dat knikkeren zo’n ontwikkeling doormaakte, van een simpel spelletje op het schoolplein vroeger tot totale gekte nu, is even verbazingwekkend als terecht. Kleurige knikkers verliezen niets aan aantrekkingskracht. Al helemaal niet in de hightech Marble Rush-banen die binnenkort een compleet nieuwe dimensie toevoegen aan het aloude spelletje om de knikkers.
VTech Marble Rush Adventure S100 Set € 20.50. Verkoop- en productinfo: www.vtechnl.com.

Wedstrijd

Sinterklaas leverde zomaar eventjes 1411 inzendingen in, een zoveelste bewijs hoe populair Hij wel (samen met VTech) is. Volgende deelnemers mogen zich de Mazzelnaars van het weekeinde noemen. Zij krijgen hun prijs in de loop van volgende week thuis opgestuurd. Komende vrijdag wacht een nieuwe speelse weekendwedstrijd.

-Francis Houthoofd, Onze Lieve Vrouwestraat  69, 8770 Ingelmunster
-Withouck Marnix, Dageraadstraat 16, 8520 Kuurne
-Mahieu Yves, Ollevierslaan 9, 8660  De Panne
-Degroote Murielle, Koude Keukenstraat 48, 8200 Sint-Andries

 

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.