Home > Weekendwedstrijd. 5 winnaars duoticket + 60 credits voor bezoek aan Gamestate in Gent

Weekendwedstrijd. 5 winnaars duoticket + 60 credits voor bezoek aan Gamestate in Gent

Geschreven op 20 december 2023 om 06:01 door Mario De Wilde
Ook in Gent kan je vanaf deze week dé bestemming voor gamers van alle leeftijden terugvinden: Gamestate Gent kan je vinden op de Korenmarkt 1. De langverwachte vestiging van Gamestate Gent biedt een oppervlakte van 700m² gaming plezier, met een indrukwekkende line-up van 50 games, waaronder publieksfavorieten zoals Pump It Up, Mission Impossible, Mario Kart, Airhockey, Marvel Photobooth, en NBA Hoops.

De historische stad Gent bruist van energie wanneer Gamestate zijn deuren opent met een grootschalige entree, verlicht door state-of-the-art LED-verlichting en begeleid door een reusachtig scherm dat de aandacht trekt van voorbijgangers. Deze arcade, ontworpen met aandacht voor detail en plezier, belooft de ultieme ‘hang out spot’ te worden voor vriendengroepen, families en gamers van alle niveaus.

Roel Veltmeijer, de visionaire CEO van Gamestate, deelt zijn enthousiasme: “We zijn verheugd om onze derde vestiging in België te openen. We hebben er alle vertrouwen in dat het Gentse publiek zal genieten van de unieke ervaring die Gamestate te bieden heeft.”

Gent, met zijn bruisende studentenpopulatie, wordt de perfecte thuisbasis voor Gamestate. De arcade biedt een ideale plek voor studenten om te ontspannen na colleges of samen te komen voor een avond vol plezier en competitie. Gamestate Gent wordt niet alleen een gaming hub, maar ook een ontmoetingsplek voor de levendige studentengemeenschap.

De spectaculaire arcade in Gent vormt de nieuwste toevoeging aan het indrukwekkende portfolio van Gamestate, dat al meer dan 14 vestigingen in 5 Europese landen omvat. Met de nadruk op het vernieuwen van de traditionele arcade-ervaring, biedt Gamestate niet alleen een breed scala aan games, maar ook een luxueuze omgeving voor sociale interactie en plezier.

Veltmeijer voegt eraan toe: “Onze arcade is een buitengewone ervaring voor iedereen, zowel voor gamefanaten als nieuwelingen. Het is een leuk alternatief voor een avondje uit met vrienden en een goede manier om jongeren in een sociale omgeving samen te laten gamen in plaats van op hun eentje thuis.”

Gamestate Antwerpen, de tweede vestiging in België, opende vorige maand zijn deuren met groot succes, waarmee de weg werd geplaveid voor de uitbreiding naar Gent. Na Brussel en Antwerpen zal Gamestate binnenkort dus met plezier een derde vestiging in België openen in de bruisende stad Gent.

Over Gamestate
Gamestate, een prominente naam in de wereld van arcades en gaming entertainment, maakt deel uit van de Nederlandse Veltmeijer Group. Het familiebedrijf, opgericht in 1957, groeide uit tot een marktleider in Europa binnen de Family Entertainment Center sector. Met meer dan 50 vestigingen in Europa, waaronder Gametown in verschillende Center Parcs en Gamecity shop-in-shops, heeft de Veltmeijer Group in 2013 met trots Gamestate aan zijn portfolio toegevoegd. Vandaag de dag zijn er 14 Gamestates verspreid over 5 landen in Europa, en de expansie gaat door.

Praktische informatie:
Gamestate Gent is geopend van:
Zondag tot donderdag: 12:00u – 00:00u
Vrijdag tot zaterdag: 12:00u – 01:00u
Toegang is alleen mogelijk vanaf 18 jaar of vergezeld van een persoon van minstens 18 jaar oud. Adres: Korenmarkt 1, Gent.

Winnaars weekendwedstrijd

Gamen zit duidelijk in het bloed bij Vlamingen en vooral bij West-Vlamingen. 1497 juiste inzendingen voor deze weekendwedstrijd. De vijf winnaars die een duoticket en 60 credits voor bezoek aan Gamestate in Gent gewonnen hebben, zijn: Joris Maes uit 8500 Kortrijk, Thomas Roose uit 8680 Koekelare, Danny De Kuysscher uit 8520 Kuurne, Sean Dupuis uit 8930 Rekkem en tenslotte Nathalie Denis uit 9080 Lochristi. De tickets worden naar de winnaars opgestuurd.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.