Home > Week van de Markt in Veurne zorgt voor blije gezichten: 25 winnaars kregen een prijs

Week van de Markt in Veurne zorgt voor blije gezichten: 25 winnaars kregen een prijs

Geschreven op 29 april 2019 om 20:17 door Mario De Wilde

Van 8 tot 14 april was er in West-Vlaanderen de Week van de Markt en dat werd gevierd. Je kon heel wat mooie prijzen winnen als je een invulformulier afleverde in de urne tijdens de woensdagmarkt. De winnaars mochten hun prijs komen ophalen in Stadskantoor De Seylsteen. Deze actie was een gigantisch succes, want er werden op de woensdagmarkt van 10 april meer dan drieduizend kaartjes ingediend! Er waren 25 prijzen te winnen en het was Bernard Thieren uit de Zwaluwenlaan die de hoofdvogel afschoot. Hij won een bon van 300 euro voor een weekendje uit in West-Vlaanderen, een mooie geschenkmand met streekspecialiteiten én waardebonnen van verschillende marktkramers.

Ook Marie Stroo, Christine Vramboudt, Robert Vanhercke, Francine Casier, Simonne Dekerf, Sandy Jansseune, Gina Therssen, Ann Vanlerberghe, Stephanie Houcquet, Lorette Dolfen, Judith Ranson, André Desmadryl, Maria De Manto, Bas Berteloot, Ann Duforet, Martine Vancoille, Ilona Vandevelde, Christine Depoorter, Godelieve Feryn, Katrien Taillieu, Patrick Claeys, Freddy Esther, Anouschka Verbanck en Simonne Deschilder kwamen langs om hun prijs op te halen. Opvallend was dat de bezoekers op 10 april uit meer dan 100 verschillende steden of gemeentes kwamen, van Ans tot Zottegem!

De Week van de Markt is een organisatie van de Provincie West-Vlaanderen, Veurne, de vzw Ondernemerscentra West-Vlaanderen en de Onafhankelijke Orde van West-Vlaamse Marktkramers. Quote Guido Hoste, schepen van Middenstand: “Deze samenwerking heeft getoond dat de Veurnse markt een succes is. We zijn blij dat we zoveel mensen gelukkig mogen maken met een leuke prijs. Het is ook leuk om te zien dat het werk van het kersverse markcomité nu al zijn vruchten afwerpt. Nu woensdag 1 mei is er al een nieuwe activiteit. Het is een schoolvrije dag, dus voorzien we heel wat kinderanimatie op de wekelijkse markt Er zal een clown rondlopen en kinderen kunnen zich gratis laten schminken.”

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.