Home > Wat is horecabranding en hoe kan je je merk laten groeien?

Wat is horecabranding en hoe kan je je merk laten groeien?

Geschreven op 19 maart 2023 om 09:00 door Mario De Wilde

Heb je een horecazaak zoals een restaurant of café? Dan is het in de markt zetten van je merk of brand van groot belang. Want op die manier vergroot je je naamsbekendheid en ben je in staat om je omzet te verhogen. Bedrukte producten zijn een zeer geschikte marketingtool om jouw horecabranding naar een hoger niveau te tillen.
Wat is horecabranding?
Branding is essentieel voor ieder bedrijf of onderneming. Maar het is nog belangrijker in de horecasector. Mensen kunnen namelijk behoorlijk veeleisend zijn en willen waar voor hun centen. Jouw brand of merk is je marketinginstrument naar de klant toe. Een communicatiemiddel, zeg maar. Het straalt o.a. uit wat je waarden zijn en schept vertrouwen bij je klant.
Goede horecabranding zorgt voor meer herkenbaarheid en zichtbaarheid van jouw merk.
Ben jij een ondernemer die actief is in de horecasector? Zet jouw horecazaak dan op de kaart door branded producten! Dé ideale manier om je merkbeleving te vergroten, op een laagdrempelige manier.
Hoe kan je je merk laten groeien?
Door je logo of ontwerp op producten te laten printen zet je je merk als horecazaak meer in de picture. Je creëert er meer naamsbekendheid mee en maakt gratis en slim reclame, voor relatief weinig geld. Laat dus geen kansen liggen en geef je gasten bedrukte, branded producten met het logo van je horecazaak of restaurant. Ga voor meer naamsbekendheid, en meer omzet! Bedrukte producten verhogen je omzet en maken een blijvende indruk op je klanten. Denk aan bierviltjes, koffiebekers en papieren servetten, eetstokjes, glaswerk, papieren zakjes, verpakkingen, papieren tasjes, sauscups, pizzadozen, salad bowls, food trays, noodle of burger boxen, bestekzakjes, vetvrij papier voor hamburgers of broodjes, individueel verpakte verfrissingsdoekjes of gepersonaliseerd papier. Zie het als een persoonlijk visitekaartje! Maar ook een t-shirt bedrukken voor je personeel behoort tot de mogelijkheden. Je teamleden dragen ze in je horecazaak en boosten er je professionele imago mee. Indien je de voorkeur geeft aan polo’s voor je medewerkers, kan dat natuurlijk ook. Wil je ook nog op een andere manier reclame maken voor je zaak? Dan kan je altijd terugvallen op een klassieker: het laten bedrukken van een flyer met jouw bedrijfslogo is altijd een goed idee om klanten te werven en je naamsbekendheid te vergroten. Flyers zijn en blijven een efficiënte manier om je boodschap of reclame snel te verspreiden onder een
groot publiek.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.