Home > Wat dacht je van deze Valentijntip? Liefde is: samen warme voeten met North Sea Glerups pantoffels

Wat dacht je van deze Valentijntip? Liefde is: samen warme voeten met North Sea Glerups pantoffels

Geschreven op 11 februari 2024 om 07:37 door Mario De Wilde

Valentijnsdag, de dag van kaartjes sturen en liefdesverklaringen. Van knuffelen en kussen. Van hartjes en rood. Heel veel rood! Maar het begon ooit met de heilige Sint-Valentijn die in het geniep soldaten met hun liefjes trouwde. Intussen is het op zoek gaan naar dat ultieme cadeautje of idee waar je jezelf onsterfelijk meer maakt. Hoeveel koppels bewaren er immers niet hun allereerste gekregen Valentijntje? Wij publiceren tot en met dinsdag 13 februari dagelijks een mega stoer/heerlijk romantisch Valentijnscadeautje zowel voor hem als voor haar. Vandaag wordt het…

Coole kleur voor warme voeten dankzij de hippe North Sea Glerups pantoffels

Glerups lanceerde een nieuwe collectie pantoffels in de natuurlijke tint North Sea. De modellen slipper, schoen en laarsje zijn vanaf nu verkrijgbaar in sprankelend blauw. Een coole kleur voor warme voeten. Daar word je helemaal blij van. Alle pantoffels zijn gemaakt van een speciale wolmix, bestaande uit Gotland-wol uit Denemarken en merinowol uit Nieuw-Zeeland. De pantoffels zijn daarom heerlijk zacht en kriebelvrij. De 100% pure, natuurlijke wol voldoet aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en dierenwelzijn.

Extra warmte

Glerups sloffen zijn ademend en houden uitstekend warmte vast. Draag ze met blote voeten, zodat het wolvilt optimaal tot zijn recht komt. Het voelt alsof ze speciaal voor jouw lichaam zijn gemaakt, omdat de wol zich vormt naar je voeten. Als je wat extra warmte wenst, kies dan voor het laarsmodel met zachte wol tot aan je enkel.

Over Glerups

In 1993 maakte Nanny Glerup als hobby voor het eerst een paar vilten laarzen met wol van haar eigen Gotland pelsschapen. Gewoon omdat ze voor haar eigen inkomsten wilde zorgen en breien niet leuk vond. Haar familie en vrienden waren razend enthousiast en al snel startte ze een kleinschalige productie.

Vilten is het langdurig in elkaar wrijven van wolharen met behulp van water en zeep. Het uitgangspunt van de familie Glerups is dat ze een zo puur mogelijk product wil maken. Glerups heeft hiervoor contractuele afspraken met schapenboeren over het welzijn van de dieren. Verder wordt de wol met natuurlijke kleurstoffen geverfd en wordt de leren zool plantaardig gelooid.

Glerups North Sea pantoffels zijn verkrijgbaar in Nederland en België via www.binorm.nl/glerups. Winkeladviesprijs vanaf € 75.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.