Home > Wat dacht je van deze Valentijntip? Een John Yellow Green On Brown zonnebril

Wat dacht je van deze Valentijntip? Een John Yellow Green On Brown zonnebril

Geschreven op 5 februari 2024 om 06:41 door Mario De Wilde

Valentijnsdag, de dag van kaartjes sturen en liefdesverklaringen. Van knuffelen en kussen. Van hartjes en rood. Heel veel rood! Maar het begon ooit met de heilige Sint-Valentijn die in het geniep soldaten met hun liefjes trouwde. Intussen is het op zoek gaan naar dat ultieme cadeautje of idee waar je jezelf onsterfelijk meer maakt. Hoeveel koppels bewaren er immers niet hun allereerste gekregen Valentijntje? Wij publiceren tot en met dinsdag 13 februari dagelijks een mega stoer/heerlijk romantisch  Valentijnscadeautje zowel voor hem als voor haar. Vandaag wordt het…

De John Yellow Green On Brown zonnebril

Wolfin Eyewear onthult met Valentijn trots haar ‘Home’ collectie, geïnspireerd op de tijdloze art deco-stijl, een vernieuwende stijlbeweging in de jaren 1920 en 1930, die staat voor klasse en elegantie. En dat is precies wat deze gloednieuwe brillen beloven ​ – een uitstraling die je laat schitteren met art deco allure.

‘Home’, als basis
‘Home’ is een eerbetoon aan de persoonlijke leefomgeving van oprichtster, Inge De Muynck, waarbij de gestileerde vormen, verrassende patronen en rijke kleuren van art deco haar jongste collectie een ongeëvenaarde uitstraling geven.

“De renovatie van mijn huis uit de jaren ’50 betekende voor mij een creatieve onderdompeling in verschillende architecturale stijlen. Het kleurgebruik, de elegantie en de uitstraling van art deco spreken me enorm aan. Zij vormen de basis. Voor een warme thuis én een hartverwarmende collectie,” verduidelijkt Inge De Muynck, ontwerpster van Wolfin Eyewear.

Modern met een vleugje geschiedenis

De collectie onderscheidt zich door haar rijke kleurenpalet. Enerzijds geïnspireerd op de art deco-tijd, anderzijds op de trendkleuren van 2024. Elementen zoals posters, Vogue-covers en kleurgebruik in gebouwen dienden als inspiratie. De levendige, warme tinten zijn zorgvuldig gekozen om het gezicht het best tot zijn recht te laten komen. “Wolfin hecht grote waarde aan het gebruik van kleur en experimenteert graag met verschillende tinten en lagen in één montuur. Een kenmerkende stijl die ook in deze collectie terugkomt.” voegt Inge toe.

De keuze voor bio

Nieuw in deze collectie is het gebruik van bio-acetaat, een stof gemaakt uit katoen en hout met bioafbreekbare additieven in plaats van chemische. “Ons aanbod brillen in bio-acetaat zal in de toekomst alleen maar groter worden.” stelt Inge trots. Duurzaamheid is een thema dat Wolfin Eyewear sinds haar start hoog in het vaandel draagt. Zo komt iedere bril met een etui en lensdoekje van gerecycleerde stof, en wordt er steeds gekozen voor monturen in stevig en duurzaam materiaal zoals licht Japans titanium en roestvrij staal. Een garantie dat je favoriete bril lang meegaat.

Alle info op www.www.wolfin-eyewear.be

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.