Home > Wat dacht je van deze Valentijntip? De April limited edition collectie

Wat dacht je van deze Valentijntip? De April limited edition collectie

Geschreven op 6 februari 2024 om 06:56 door Mario De Wilde

Valentijnsdag, de dag van kaartjes sturen en liefdesverklaringen. Van knuffelen en kussen. Van hartjes en rood. Heel veel rood! Maar het begon ooit met de heilige Sint-Valentijn die in het geniep soldaten met hun liefjes trouwde. Intussen is het op zoek gaan naar dat ultieme cadeautje of idee waar je jezelf onsterfelijk meer maakt. Hoeveel koppels bewaren er immers niet hun allereerste gekregen Valentijntje? Wij publiceren tot en met dinsdag 13 februari dagelijks een mega stoer/heerlijk romantisch Valentijnscadeautje zowel voor hem als voor haar. Vandaag wordt het…

Ontdek de April limited edition collectie voor Valentijnsdag.

Laat je betoveren door de nieuwe Valentijnscollectie van April. Het is perfect voor je eerste Valentijnsfeestje met je crush, je romantische avond met je soulmate of zelfs je Galentine’s Day.
Cupido heeft toegeslagen! Dit sublieme make-up palet bevat acht oogschaduwen, twee blushes, een illuminator, een mascara en twee penselen. Het zal je beste bondgenoot zijn om je schoonheidsroutine te volbrengenen er het mooist uit te zien in de ogen van je Valentijn.
Prijs: €19,90

Er hangt liefde in de lucht!
Hul jezelf in de delicate, betoverende geur van rozenhout met deze douchegel en body mist. Een essentiële combinatie om je geliefde van zijn/haar voeten te vegen!
Prijs: €9.90

“Love you more…”
Wil je je badritueel versieren en verbeteren? Kies dan voor de set van 12 prachtige badrozen in doos, om tegebruiken als zeep of om bloemblaadje voor bloemblaadje in je bad te leggen. Zodra ze gesmolten zijn, verspreiden ze een elegante rozenhoutgeur.
Zo kun je ontspannen in een bad vol liefde.
Prijs: €14.90

All you need is love !
Kleur, glitter en parfumeer je bad in de kleuren van de liefde met deze hartvormige badspray. Het verspreidt een levendigekleur en delicate rozenhoutgeur in het water.
Prijs: €4.90

Verkrijgbaar in de ApriL-winkels en op de website April-beauty.be

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.