Home > Wat dacht je van deze Valentijntip? Breek de Week-kaartjes

Wat dacht je van deze Valentijntip? Breek de Week-kaartjes

Geschreven op 12 februari 2024 om 07:37 door Mario De Wilde

Valentijnsdag, de dag van kaartjes sturen en liefdesverklaringen. Van knuffelen en kussen. Van hartjes en rood. Heel veel rood! Maar het begon ooit met de heilige Sint-Valentijn die in het geniep soldaten met hun liefjes trouwde. Intussen is het op zoek gaan naar dat ultieme cadeautje of idee waar je jezelf onsterfelijk meer maakt. Hoeveel koppels bewaren er immers niet hun allereerste gekregen Valentijntje? Wij publiceren tot en met dinsdag 13 februari dagelijks een mega stoer/heerlijk romantisch Valentijnscadeautje zowel voor hem als voor haar. Vandaag wordt het…

Breek de Week-kaartjes

We staan niet altijd stil bij hoe belangrijk intimiteit en seksualiteit in alle levensfasen en vooral hoe uitdagend erover communiceren kan zijn. Deze kaartjes geven een laagdrempelig zetje. Laat het kaartje spreken, opwarmen en verbinden. Wanneer jullie willen, op jullie tempo. De kaartjes zijn divers en open-minded. Geen taboes, geen schaamte. Vrij, puur en prachtig. Voor iedereen.

Geef ze aan het ontbijt, verstop ze onder het kussen, in een laptoptas. Laat achter bij de tandenborstel of kleef er eentje op de spiegel. Met een magneetje aan de dampkap of op het stuur van de auto. Schrijf elkaar week. Uit de pen en het hoofd van je vroedvrouw Uwe Porters, van de hand van Tasja Van Rymenant, naar het concept van de gelijknamige Intsagrampagina @breek_deweek.

Uitgeverij Pelckmans, € 19.99

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.