Home > Waregem kiest voor rolschaatsplezier in discosfeer in december

Waregem kiest voor rolschaatsplezier in discosfeer in december

Geschreven op 13 oktober 2022 om 11:39 door Mario De Wilde

Het stadsbestuur van Waregem en uitbater Ice Time voorzien in de komende eindejaarsperiode een heuse rolschaatspiste op de Markt. Het is de vervanger van de traditionele ijspiste, die we dit jaar helaas niet kunnen plaatsen door de torenhoge energieprijzen. Aan het globale succesconcept wordt er niet gesleuteld. Zo krijgen Waregemse verenigingen ook deze keer weer de kans om de winterchalets naast de piste uit te baten.

Rolschaatsen in discosfeer
Uitbater Ice Time maakte op vraag van de stad een voorstel met een rolschaatspiste. Dat betekent dat iedereen in de eindejaarsperiode terecht kan in de Rosie’s Roll-In. Het wordt een piste van een kleine 400m² in onvervalste discosfeer. Dat is meteen de grootste wijziging ten opzichte van de voorbije jaren. Elke bezoeker zal immers meteen een vertrouwd gevoel krijgen, want de bar, dj’s, thema-avonden en kindernamiddagen zijn er zoals elk jaar ook opnieuw bij. Ook scholen kunnen hun uurtje rolplezier boeken.

Winterchalets voor verenigingen
Alles vindt overdekt plaats, in de bekende grote tent op de Markt. Daar is ook ruimte voor winterchalets. Naar goede gewoonte kunnen Waregemse verenigingen deze gratis uitbaten ten voordele van hun clubwerking. Tegen eind oktober krijgen zij daar een uitnodiging voor.

Waregem Wintert zeker opnieuw

Het stadsbestuur is ervan overtuigd dat de rolschaatspiste een waardige en even sfeervolle vervanger is voor de ijspiste. Net zoals andere jaren wordt de piste een van de evenementen binnen het uitgebreide programma van Waregem Wintert. Daarover volgt later meer informatie.

 

1 reactie

Sophie
Geschreven op 2022-10-25 17:51:48
Hoi, vanaf wanneer zal de rolschaatsbaan open zijn?

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.