Home > VTI Zeebrugge start crowdfunding-campagne om 57 leerlingen schoolreis aan te bieden

VTI Zeebrugge start crowdfunding-campagne om 57 leerlingen schoolreis aan te bieden

Geschreven op 10 mei 2024 om 11:05 door Mario De Wilde

In een tijd waarin kansarmoede steeds meer zichtbaar wordt, is het cruciaal om jongeren de kans te geven om zich te ontwikkelen, ongeacht hun financiële situatie. Met dit in gedachten organiseert Havenschool VTI Zeebrugge een crowdfunding-campagne om leerlingen van de 2e graad een onvergetelijke schoolreis te bezorgen. Het doel van de campagne is om extra geld op te halen voor 57 leerlingen, waarmee een driedaagse reis mogelijk wordt gemaakt. Dit initiatief is bedoeld om jongeren de kans te geven om zich maatschappelijk te vormen en onvergetelijke herinneringen te creëren, ondanks eventuele financiële beperkingen.

De leerlingen van Havenschool VTI Zeebrugge vertegenwoordigen een diverse groep toekomstige vakmensen, waaronder elektriciens, loodgieters, schrijnwerkers, vrachtwagenchauffeurs, magazijniers, zorgkundigen en kinderbegeleiders. Door bij te dragen aan deze campagne, steunt u niet alleen individuele leerlingen, maar investeert u ook in de toekomst van deze cruciale beroepen. Naast financiële bijdragen biedt de school ook verschillende manieren waarop men kan deelnemen en steun kan tonen, zoals een carwash op school, snoepzakjesverkoop en spaghettisaus take-away. Deze activiteiten zijn niet alleen een manier om geld in te zamelen, maar ook om verbinding te creëren tussen de school en de gemeenschap.

Jasmine Pröckl, de contactpersoon voor deze campagne, moedigt iedereen aan om deel te nemen en de boodschap te delen via sociale media en persoonlijke netwerken. “Elke bijdrage, hoe klein ook, telt en zal een verschil maken in het leven van onze leerlingen,” zegt Pröckl.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.