Home > VT Brugge C neemt de maat van Ruvo Ruddervoorde B

VT Brugge C neemt de maat van Ruvo Ruddervoorde B

Geschreven op 14 februari 2022 om 09:50 door Geert Demuynck

Volley Team Brugge kende eind vorig jaar een dipje en zag zijn reeks overwinningen onderbroken door drie nederlagen op rij. Maar ondertussen hebben ze hun winning-mood teruggevonden met drie zeges op rij. Gevolg van het dipje is nu wel dat leider De Haan bijna buiten bereik is voor de titel. Maar afgelopen weekend was Ruvo Ruddervoorde B het kind van de rekening.

VT Brugge C

Ruvo Ruddervoorde B

Vanaf set 1 was het al duidelijk waar de wedstrijd naar toe ging. In een mum van tijd stond het 14-0 voor de thuisploeg. Ruvo stond erbij en keek ernaar. Maar plots begon Brugge te klungelen en Ruvo kwam terug in de match. Het was echter maar schijn want een paar boze blikken van coach Serge Stroobandt volstonden om zijn team terug op het spoor te zetten en op kruissnelheid de set uit te serveren bij 25-12.

Een overwinning smaakt altijd

Set twee had dan nog minder om het lijf. Ruvo liet het volledig afweten met 25-8 als resultaat.

Druk tactisch overleg bij Ruvo

Het was nu al duidelijk dat de derde set de laatste ging zijn. Brugge zette een paar invallers in zijn ploeg maar kon toch eenvoudig het zaakje afhandelen. Het werd 25-17. Door deze nederlaag zakt Ruvo naar de laatste plaats samen met Moorsele in Promo 3 A. Brugge blijft op een tweede stek in het klassement.