Home > Vrijdag en zaterdag opnieuw nachtzwemmen aan kindertarief in Plopsaqua De Panne​

Vrijdag en zaterdag opnieuw nachtzwemmen aan kindertarief in Plopsaqua De Panne​

Geschreven op 10 augustus 2022 om 10:30 door Mario De Wilde

Naar aanleiding van de voorspelde hittegolf en door de grote vraag houdt het waterpark Plopsaqua De Panne deze vrijdag en zaterdag opnieuw haar deuren tot middernacht open voor een verfrissende duik. De eerste hittegolf van het jaar is een feit. Nog tot en met zondag overstijgen de temperaturen vlotjes de grens van 30 graden. Daarop beslist het waterpark Plopsaqua De Panne om op vrijdag 12 augustus en zaterdag 13 augustus uitzonderlijk haar zwembaden, glijbanen, andere waterattracties en buitenzone tot middernacht open te houden.

De vorige edities van het nachtzwemmen waren een schot in de roos. “Veel bezoekers die de eerste editie erbij waren, zakten ook af naar volgende edities van het nachtzwemmen. Het concept slaat dus enorm aan. Mensen die er de vorige keren niet konden bij zijn, krijgen nu vrijdag of zaterdag de kans om te genieten van de exclusieve laatavondopeningen.”, aldus Plopsa-CEO Steve Van den Kerhof.

Iedereen aan kindertarief vanaf 20 uur
Bezoekers die vrijdag- of zaterdagavond naar Plopsaqua De Panne komen voor een verfrissende duik, genieten vanaf 20 uur van kindertarief en kunnen er zwemmen aan 12,99 euro in plaats van 23,50 euro. Tickets kunnen zowel aan de kassa als online via

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.