Home > Vormer en Vanaken onverwachte gasten tijdens ‘De klintjes tegen de groate’ in Veldegem

Vormer en Vanaken onverwachte gasten tijdens ‘De klintjes tegen de groate’ in Veldegem

Geschreven op 28 december 2018 om 09:33 door Mario De Wilde

In het kader van de ‘Warmste Week’ speelde FC Veldegem een wedstrijd voor het goede doel: ‘De klintjes tegen de groate’. De jeugdspelertjes namen het op tegen de papa’s en één sportieve mama. In de kleedkamer kwam de allereerste verrassing letterlijk op de deur van de “klintjes” kloppen: Ruud Vormer en Hans Vanaken!

Club Brugge
De verrassing van de avond was dat maar liefst zes toppers van Club Brugge onaangekondigd de één na de ander het veld betraden. Vormer en Vanaken versterkten de ploeg jeugdspelers al van bij het begin. Wesley trad op als gelegenheidsscheidsrechter. De ploeg kon wat goede raad en coaching gebruiken en daar verscheen trainer Ivan Leko. Bij een blessure bleken Nakamba en Dennis de verzorgers van dienst. Joachim Verplancke, verantwoordelijke communicatie FC Veldegem: “We zijn zeer trots om deze unieke ervaring voor onze spelertjes in onze club te kunnen combineren met een mooie inzameling voor het kinderkankerfonds: 1.200 euro gaat naar het goede doel.”

Alles werd gefilmd en een samenvatting van de match kan je zien op de Facebook-pagina van Club Brugge en van FC Veldegem of hieronder: link naar filmpje door Club Brugge: https://www.youtube.com/watch?v=sH2yY_0FlDo (ook opgepikt door Sporza, VRT, Het Laatste Nieuws). Link naar filmpje door FC Veldegem: https://youtu.be/HEd1IiygL5Y

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.