Home > Vorige week nog verhuisteam van Brugse Sint-Godelieveabdij, straks speelt Fioretti Popkoor op nieuwe locatie

Vorige week nog verhuisteam van Brugse Sint-Godelieveabdij, straks speelt Fioretti Popkoor op nieuwe locatie

Geschreven op 13 februari 2024 om 13:52 door Mario De Wilde

Vorige week hielp het bekende Fioretti popkoor uit Brugge mee aan de verhuis van de Sint-Godelieveabdij naar de Kapucijnenkerk. Hierdoor valt hun vaste optredenlocatie na meer dan 50 jaar weg. Ze blijven echter niet bij de pakken zitten! Na hun swingend debuut als popkoor met kerst, stellen ze met trots hun nieuwe toplocatie voor! Op vrijdag 29 maart 2024 om 20.30u brengen ze in het prachtige auditorium van het Sint-Lodewijkscollege in Brugge een hip en vrolijk lenteconcert!
Met een gloednieuw concept waarbij popliedjes een frisse, eigentijdse twist krijgen, belooft het Fioretti Popkoor een avond vol verrassingen en muzikale vernieuwing.

Mis deze unieke gelegenheid niet om de sprankelende energie en betoverende melodieën van het Fioretti Popkoor te ontdekken. Bestel je tickets vandaag nog via www.fiorettikoor.be of mail fiorettikoorbrugge@gmail.com voor meer informatie. Wees erbij op deze onvergetelijke avond! Wie weet krijg je na dit concert zelf de zangmicrobe te pakken en schitter je volgend jaar zelf mee op het podium bij het Fioretti popkoor voor jongeren vanaf 7 jaar!

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.