Home > Vooruitzicht dubbele confrontatie AA Gent – Club Brugge

Vooruitzicht dubbele confrontatie AA Gent – Club Brugge

Geschreven op 1 februari 2022 om 14:59 door Geert Demuynck

Morgen trekt Blauw-Zwart voor de eerste maal in korte tijd naar de Gelamco Arena om AA Gent partij te geven. De tweede maal volgt zondagnamiddag al. De eerste maal is dit in het kader van de bekercompetitie waar de heenmatch in de halve finales zal worden afgewerkt. Vier dagen later maken ze dezelfde beweging, maar ditmaal voor de 26ste competitiematch in de Jupiler Pro League. Schreuder blikt vooruit op deze dubbele confrontatie.

De eerste vragen gingen natuurlijk over de nieuwe aanwinsten van Club.

Denkt U dat Skov Olsen reeds speelminuten zal maken?

Schreuder : Dat zit er dit in voor deze speler. We weten dat hij een licht probleempje had de afgelopen week, maar dit zou moeten opgelost zijn. Ik verwacht hem zeker op de bank. Het is echt een klasbak met een uitstekende linkervoet die we heel zeker zullen gebruiken.

Hoe tevreden ben je na de wintermercado van de aanwinsten

Schreuder : Sargis Adamyan ken ik natuurlijk van Hoffenheim en daar werd hij bestempeld als de beste wisselspeler uit de Bundesliga. Dit wilt toch wat betekenen. Maar ik ben ervan overtuigde dat hij zal strijden voor een basisplaats en niet tevreden zal zijn met een invallersprofiel. Hij is supersnel en altijd doelgericht, een type dat we heel goed kunnen gebruiken. Maar het dule tegen AA Gent komt nog tevroeg voor hem omdat zijn papieren blijkbaar nog niet in orde zijn en hij al dusdanig niet speelgerechtigd is. De tweede aanwinst Dennis Odoi is reeds goed gekend in de Belgische competitie. Hij zal voor Club een heel goede aanvulling betekenen in onze verdediging gezien zijn polyvalentie. Dennis is een beetje overal inzetbaar.

Is de kern van Club nu genoeg gestoffeerd om voor de titel te gaan

Schreuder : Op de keper beschouwd zijn we uitstekend versterkt, daar mag ik niet over klagen. En we recupereren ook nog Noa Lang na zijn Coronabesmetting en je mat ook Mitrovic en Dennis niet vergeten die hun opwachten zullen maken in de verdediging. Aanvallend zie ik wel een mooie toekomst voor Sargis.

Wat nu te denken over die eerste confrontatie met AA Gent

Schreuder : Ik heb natuurlijk de vorige matchen van Gent bekeken en ondanks hun verliespartij tegen Antwerp was ik toch onder de indruk. Ze hebben daar die wedstrijd onverdiend verloren en ik verwacht nu natuurlijk een reactie van hun. Het wordt ongetwijfeld een intense match en blijkbaar kunnen ze ook enkele sterkhouders recupereren.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.