Home > Voor een vurig/romantisch etentje: het Valentijnmenu van Bistro Boudoir in Knokke-Heist

Voor een vurig/romantisch etentje: het Valentijnmenu van Bistro Boudoir in Knokke-Heist

Geschreven op 3 februari 2024 om 06:51 door Mario De Wilde

Valentijnsdag 14 februari, je houdt ervan of je houdt er niet van (al is het gelukkig slechts een kleine minderheid), maar een excuus om op die periode lekker en romantisch te gaan tafelen is toch altijd leuk? En ja, de liefde gaat nu vaak door de maag. Heel veel restaurants halen op die dag het beste in zich boven om de tortelduifjes een fantastische middag of avond te bezorgen. En zoek je nog ideeën? In Het Nieuws van West-Vlaanderen geven we jullie elke ochtend een hartverwarmende/blozende/vlammende/liefdevolle tip.

Bistro Boudoir op de Lippenslaan in Knokke-Heist: Valentijnsmenu € 69

Sinds najaar 2022 vaart Bistro Boudoir met Daniela Nistreanu onder een andere vlag en die koerswijziging merk je meteen bij het binnenkomen: er waait een nieuwe wind daar halfweg de Lippenslaan, zeg maar de Champs-Élysées van Knokke. De Parijse join de vivre-stijl is nog steeds nadrukkelijk aanwezig en wat op tafel komt, wordt door de nieuwe chef en Mastercook of Belgium Christian Van den Ouden (ex-Mascotte Casino Knokke) tot smakelijke schilderijtjes omgetoverd. Deze gastronomische upgrade vertaalt zich in een uitgepuurde tweegangenlunch (€ 22) en bij speciale gelegenheden een themamenu. De ervaring van de chef verraadt zijn kookstijl. Hier wordt Frans-Belgisch gekookt zonder complexen maar altijd in een creatieve verzorgde uitvoering. Een openbaring! Valentijn is een passend moment om dit sympathiek restaurant te gaan (her-) ontdekken. Een smakelijk menu zal je vast kunnen boeien en doen gloeien….

Lippenslaan 141
8300 Knokke
tel.: 050-66.03.23
web: www.bistro-boudoir.be

-7 dagen op 7 doorlopend open vanaf 10.00 uur –

 

3 reacties

Thomas
Geschreven op 2024-02-03 18:12:42
Zoals ik al eens schreef. Iedereen zijn eigen meug, maar ik doe aan dat circus van hartjes en kaarsjes niet mee. Ik laat het aan mij voorbijgaan elk jaar. Thomas.
Cesar en Margot
Geschreven op 2024-02-03 08:38:16
We zijn er vorig najaar gaan eten naar aanleiding van een reportage. Knokke heeft toch nog steeds zijn uitstraling en dat is met dit restaurant ook wel zo. Het was er plezant om te eten. Alleen was het moeilijk om te parkeren en toen we terugkwamen zagen we dat we nog een parkeerboete hadden omdat de tijd 7 minuten om was. Cesar en Margot
Werner Vermeersch
Geschreven op 2024-02-03 08:34:11
Wij hebben er onze pro-Valentijn twee weken geleden als gedaan. Niet ver van Brugge en zelfs naar daar gefietst. Een lekkere lunch voor een wel erg voordelige prijs. En vooral heel lekker en gezellig. Dus langs deze weg wil ik het iedereen zeker aanraden. Werner Vermeersch Sint-Andries

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.