Home > Volley Team Brugge startte 2019 met de drukbezochte Driekoningenstage

Volley Team Brugge startte 2019 met de drukbezochte Driekoningenstage

Geschreven op 17 januari 2019 om 09:41 door Mario De Wilde

Vorige week zwaaiden de deuren van Sport Vlaanderen, SASK en de sportzaal van OLVA helemaal open om met een 20-tal train(st)ers maar liefst 170 volleyballende jongens en meisjes te ontvangen op een nieuwe editie van de tweedaagse Driekoningenstage. Ballonnen en ballen allerlei zweefden door het luchtruim en allen genoten van de puike trainingen. Groot en klein zetten hun beste beentje voor, al moet je die beentjes wel vaker naast elkaar zetten. Dag één bestond uit twee trainingen van twee uren, met een lunchpauze in Extra-Time (Sport Vlaanderen). De cafetaria werd als het ware overrompeld door een tsunami van jeugdige atleetjes. De vrijdag werd enigszins een kopie van de donderdag, maar na afloop van de namiddagtraining, stond nog meer op het programma :
-een uurtje plenzen en plonzen in het Interbad,
-het uitdelen van de gratis stage-T-shirts en tenslotte weer het spaghettifestijn (à volonté!).
Kevin Vanhooren: “Het was wel even schrikken en bang afwachten toen we tijdens de nacht van donderdag op vrijdag plots vernamen dat het zwembad mogelijk de deuren dicht zou houden wegens een technisch probleem. Gelukkig was het euvel tijdig verholpen zodat vele opgeluchte kinderen zich enthousiast te water konden laten.
Het aantal deelnemers en de vele welwillende train(st)ers laten vermoeden dat deze sportieve formule wordt gesmaakt, en bovendien is dit initiatief heel budgetvriendelijk. Er komt dus zeker een vervolg.”

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.