Home > Volgende week wordt de hele inboedel van het laatste hotel in Duinbergen verkocht

Volgende week wordt de hele inboedel van het laatste hotel in Duinbergen verkocht

Geschreven op 3 oktober 2023 om 08:58 door Mario De Wilde

Het Paul’s Hotel, het laatste resterende hotel in Duinbergen sluit de deuren… tijdelijk! Op 1 juni 2023 namen Nathalie Claeys en John Proot de sleutels over van uitbater Patrick Groothaert, die het na 18 jaar uitbating iets rustiger aan wil gaan doen. Ondanks het feit dat het hotel nog steeds veel charme uitstraalt en vele positieve reacties ontvangt van de klanten, is een renovatie van het gebouw dringend aan de orde.

Villa Bonnie
John en Nathalie hechten groot belang aan het feit dat de authenticiteit niet mag verloren gaan, zij het dan in een nieuw jasje. Zo verandert de naam Paul’s Hotel in Villa Bonnie. ‘Bonnie’ wordt veel gebruikt als koosnaam voor oma en klinkt ook als ‘bon nid ‘ (goed nest). ‘Villa’ moet ook duiden op het kleinschalige, (14 kamers) familiale karakter” licht John toe.

Uitverkoop van volledige inboedel
Om de werken vlot te laten verlopen wordt de volledige inboedel van de hand gedaan aan kleine prijsjes: bedden, kasten, tafels, stoelen, verlichting, sanitair… Alles mag de deur uit. Vanaf dinsdag 10 oktober 12 uur tot donderdag 12 oktober 18 uur is iedereen welkom om te komen kijken en kopen. Vooraf bezichtigen is ook mogelijk op afspraak via 0475 79 88 52.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.