Home > Voetbalwedstrijd tussen medewerkers van Stad Brugge en foorreizigers eindigde op 4-6

Geschreven op 21 mei 2019 om 18:43 door Mario De Wilde

Licht bewolkt, geen regen, ideaal voetbal weer. Na de nodige foto’s te nemen van beide ploegen kon de heer Verbandt de wedstrijd op gang fluiten. Eerst werd de symbolische minuut stilte gehouden voor het overleiden van Denis Delforge. De Foorreizigers begonnen zeer fel aan de wedstrijd en bestookten de Brugse doelman vanaf minuut één. De Brugse verdediging vond geen oplossing voor de slim lopende aanvallers van de Foorreizigers. Een terechte 0-2 na 20 minuten voetballen. Brugge knokte zich terug de match en na vlotte combinaties tussen Bekaert – Cleenwerck kon die laatste de aansluitingstreffer scoren. De stadsploeg voetbalde met meer vertrouwen maar liep op een gevaarlijke counter van de Foorreizigers. 1-3 ipv 2-2. Het doorschuiven van Vansteenland naar het middenveld, gaf de stadsploeg opnieuw de controle over het middenveld. Dit resulteerde in opnieuw een doelpunt van Cleenwerck. 2-3 rusten geblazen. Tijd voor de scheidsrechter om ook even op adem te komen. Na de rust het zelfde spelbeeld. Veel druk van de Foorreizigers die opnieuw uitlopen tot 2-4 en zelfs 2-5. Waarna Bekaert en Vancompernolle konden milderen tot 4-5. Maar de Stadsploeg diende risico’s te nemen waardoor ze opnieuw op een counter liepen en de eindstand vastgelegd werd. 4-6