Home > Vliegende start voor inschrijvingen Kortrijkse vakantiekampen

Vliegende start voor inschrijvingen Kortrijkse vakantiekampen

Geschreven op 17 maart 2019 om 09:44 door Mario De Wilde

Tijdens de vakantieperiodes organiseert de stedelijke vzw Sportplus in samenwerking met clubs of derden sport- en cultuurkampen voor kinderen vanaf het 2e kleuter tot en met 6e leerjaar. Dit zowel voor halve als volledige dagen, al dan niet met opvang voor en na. De kampen vinden plaats in de Kortrijkse sportcentra of in de specifieke accommodatie van derden. De deelnemers aan de sportactiviteiten staan steevast onder toezicht van gediplomeerde leerkrachten, meteen een waarborg voor kwaliteit.

Recordtijd

Op vrijdag 15 maart om 19 uur gingen de online-inschrijvingen voor alle vakantiekampen voor de zomer 2019 (340 kampen over 9 weken) van start. In 10 minuten tijd werden 511 inschrijvingen genoteerd. Ook in de vorige brochure (krokus-pasen) kreeg men de mogelijkheid om voorinschrijvingen te doen voor een select aantal zomerkampen. Hiervoor tekenden al 1.165 ouders in. Vrijdagavond kwamen daar nog 1.300 online-inschrijvingen bij. Dat brengt het totaal aantal inschrijvingen na de eerste inschrijvingsdag op 2.500, meteen een sterke start.

Divers aanbod

De vzw Sportplus heeft dan ook enkele sterke troeven in huis die dit succes verklaren. De goede begeleiding met gediplomeerde leerkrachten, de vele locaties en de samenwerking met verschillende andere publieke- en privé-aanbieders van kampen maakt het aanbod ongezien gediversifieerd, creatief en aantrekkelijk. Inschrijven kan nog steeds via www.kortrijk.be/webshop. Voor meer info en een makkelijk overzicht kan je ook de brochure downloaden via www.kortrijk.be/sportbrochures .

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.