Home > Viviane De Muynck en Aimé Claeys duiken op in het nieuwe seizoen van Knokke off

Viviane De Muynck en Aimé Claeys duiken op in het nieuwe seizoen van Knokke off

Geschreven op 31 mei 2024 om 06:56 door Mario De Wilde

Knokke off-nieuws! De VRT MAX-succesreeks voegt voor het tweede seizoen twee bekende gezichten toe aan de Vlaams-Nederlandse cast. Acteurs Viviane De Muynck en Aimé Claeys spelen elk een bijzondere rol in het nieuwe seizoen van de immens populaire en veelgeprezen reeks. In het tweede seizoen schittert opnieuw een Vlaams-Nederlandse topcast met in de hoofdrollen Pommelien Thijs, Willem De Schryver, Eliyha Altena, Ruth Becquart, Geert Van Rampelberg, Ini Massez, Pieter Genard, Anna Drijver, Jasmine Sendar en Emma Moorgat.

En daar voegt Knokke off nu twee Vlaamse kleppers aan toe. Viviane De Muynck speelt de rol van Bonmamie, de grootmoeder van Alex (Willem De Schryver) die orde op zaken komt stellen. Viviane wordt vergezeld door Aimé Claeys die de rol van haar verzorger Thomas op zich neemt. Kortom: vers bloed in Knokke, en dat gaat de boel op z’n kop zetten.

Over Knokke off 2

Knokke off 2 gaat verder na de dramatische gebeurtenissen van vorig seizoen waarbij we Louise, Daan en Alex volgen in hun zoektocht naar liefde en erkenning. Kiest de knappe, rijke Louise voor de sympathieke volksjongen, voor de flamboyante miljonairszoon, of toch voor zichzelf? Ontsnappen de jongeren uit de wereld van verderf waarin ze zijn opgegroeid? En komen hun meedogenloze ouders nog steeds overal mee weg wanneer de grootmoeder van Alex orde op zaken komt stellen?

Knokke off is een productie van Dingie voor VRT en Netflix in samenwerking met Dutch FilmWorks en met de steun van de Stad Knokke-Heist en de Tax Shelter maatregel van de Federale Overheid.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.