Home > Vincent Mannaert verlaat na 13 jaar de Raad van Bestuur van Club Brugge

Vincent Mannaert verlaat na 13 jaar de Raad van Bestuur van Club Brugge

Geschreven op 1 mei 2024 om 10:05 door Mario De Wilde

Vincent Mannaert verlaat de Raad van Bestuur van Club Brugge. Voorzitter Bart Verhaeghe verwerft de aandelen van Vincent Mannaert. Voorzitter Bart Verhaeghe, ex-CEO Vincent Mannaert, Jan Boone en Peter Vanhecke maken samen Grizzly Sports NV uit, de meerderheidsaandeelhouder binnen Club Brugge. Voorzitter Bart Verhaeghe koopt nu de aandelen van Vincent Mannaert over. Mannaert, CEO van Club tussen 2011 en 2024 verlaat ook de Raad van Bestuur van Club. Nieuwe CEO Bob Madou zal deel uitmaken van de vernieuwde Raad van Bestuur.

Verder blijft de aandeelhoudersstructuur met naast Grizzly Sports NV ook nog Orkila Capital, Dirk Van Tornhaut en de Tielt Connection ongewijzigd.

Voorzitter Bart Verhaeghe: “Vincent stond samen met mij aan de wieg van het huidige Club Brugge. Ik kijk met een warm gevoel terug op de voorbije jaren. Nadat Vincent eerder aankondigde te stoppen als CEO is dit een logische volgende stap. Hij zal altijd welkom zijn op Club. Door de aandelen van Vincent zelf te verwerven versterken we de Vlaamse verankering van de Club.”

Vincent Mannaert: “Het was een eer om 13 jaar Club Brugge te mogen leiden als CEO. Met de verkoop van de aandelen neem ik nu dus definitief afscheid. Ik koester de vele onvergetelijke herinneringen en wens mijn opvolgers en bij uitbreiding heel de Club álle succes toe.”

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.