Home > Vijf nieuwe piano’s voor de Academie Langemark-Poelkapelle

Vijf nieuwe piano’s voor de Academie Langemark-Poelkapelle

Geschreven op 10 september 2022 om 10:36 door Mario De Wilde

Kunstonderwijs de Academie start het nieuwe schooljaar in Langemark met vijf gloednieuwe elektrische piano’s, aangekocht door het bestuur. De nieuwe piano’s, goed voor een investering van 4.280 euro, zijn er voor in totaal 85 leerlingen die muziekles volgen in de vestiging in Langemark. Zo is er het Beeldatelier waar kinderen zich kunnen uitleven met tekenen, schilderen, construeren, knutselen, werken met klei en andere boeiende materialen en technieken aanleren.
Wie graag eens op een podium wil staan, is het nu om te acteren of te zingen, vindt in de lessen Podiumkriebels z’n ding. Je wordt er ondergedompeld in een creatief muziek- en woordbad. Wie niet kan kiezen, kan beide ateliers volgen die op woensdagnamiddag aansluitend doorgaan in de oude jongensschool in de Poelkapellestraat.
Vanaf het 3e leerjaar is er een aanbod van Beeld, Woord en Muziek.
Naast de 85 leerlingen die muziek volgen, zijn er op dit moment nog eens 85 leerlingen ingeschreven in de andere 2 domeinen. Maar er zijn nog plaatsen beschikbaar. Geïnteresseerden kunnen een kijkje nemen op de website van de Academie: http://www.academie-ieper.be.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.