Home > Vijf kranige bezoekers van De Sluze kregen rondleiding in gemeentehuis van Middelkerke

Vijf kranige bezoekers van De Sluze kregen rondleiding in gemeentehuis van Middelkerke

Geschreven op 9 mei 2024 om 08:44 door Mario De Wilde

Gisteren kregen vijf kranige bezoekers van het centrum voor dagverzorging De Sluze de kans om een rondleiding te maken in het gemeentehuis van Middelkerke. In De Sluze bieden Amandine, Ann en Kimberley dagelijks warme zorg en gezellige verpozing voor hun bezoekers. De aanvullende zorg, het sociaal contact en de ontlasting voor de mantelzorgers zijn de belangrijkste reden waarom mensen langskomen in het centrum voor dagverzorging.

“We betrekken ook andere instanties bij onze werking. Samen met het lokaal dienstencentrum, de groep assistentiewoningen en het woonzorgcentrum organiseren we activiteiten zoals het buurtfeest, paasbingo enz. Weet je wat onze bezoekers echt leuk vinden? De geregelde bezoekjes van de kleuterklasjes, het vierde leerjaar en het BuSO. Als het mooi weer is, trekken we met de vrijwilligers naar buiten of we brengen een bezoekje aan een evenement, zoals bv het Zandsculpturenfestival. En nu brengen we voor het eerst een bezoekje aan het gemeentehuis.”

Schepen Dirk Gilliart en Pieter van de communicatiedienst nam hen mee achter de schermen van verschillende gemeentediensten. Daarnaast trokken ze naar de raadzaal en kregen daar de werking van de gemeenteraad uitgelegd. Daarnaast mochten ze ook eens binnenpiepen in het kabinet van de burgemeester. Als afsluiter kregen ze nog een leuk geschenk.
Foto: gemeente Middelkerke

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.