Home > Vier wedstrijden voor Kortrijkse dames A & heren A House of Talents Spurs op drie dagen tijd

Vier wedstrijden voor Kortrijkse dames A & heren A House of Talents Spurs op drie dagen tijd

Geschreven op 2 december 2022 om 08:11 door Mario De Wilde

Na de interlandbreak van november komen onze fanionheren en – dames terug in actie. Ladies first en dus beginnen we met het team van coach Philip Mestdagh dat op drie dagen tijd tweemaal Kangoeroes in de ogen kijkt. Vrijdagavond (20.45u.) trekken de Spurs naar Mechelen in het kader van de kwartfinale van de beker. Winst levert een duel in de halve finale op tegen de winnaar van het duel Ottignies-Willebroek, een wedstrijd tussen twee teams uit lagere afdelingen. De weg naar de finale ligt dus misschien wel open.

Zondag trekken Lisa Foucart & co opnieuw naar de Winketkaai voor het competitieduel tegen datzelfde Kangoeroes. Opworp dan om 15.15u. Kunnen de Spurs de landskampioen en bekerwinnaar een voetje lichten?

Ook de Heren wacht ‘een double bill’ met twee wedstrijden op 21 uur tijd! Op zaterdagavond (20.30u.) komt Neufchateau op bezoek in de Lange Munte, een duel tussen de nummers drie en zes uit de klassering. Een match die Kortrijk best wint om zijn positie in de klassering te verstevigen met het oog op de tweede ronde van de competitie.

Zondag is er ook bekerbasket in de LM met het bezoek van Antwerp Giants Two in het kader van de Beker van Vlaanderen. Dat team komt ook uit in Topdivision One maar dan in de andere reeks. Winst in de achtste finale kan een bekerduel opleveren tegen Holstra Wings, een derby waar veel Zuid-West-Vlamingen nu al erg naar uitkijken.

02/12
Kangoeroes – Dames A 20.45u. (Beker van België)

03/12
Heren A – Neufchateau 20.30u. (Topdivision)

04/12
Kangoeroes – Dames A 15.15u. (Topdivision)
Heren A – Antwerp Giants Two 17u. (Beker van Vlaanderen)

Credits foto : Philippe Dekoker

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.