Home > Video. Ziezo, Club-spelers en staf krijgen nieuwe en hippe outfit voor de wedstrijddagen

Video. Ziezo, Club-spelers en staf krijgen nieuwe en hippe outfit voor de wedstrijddagen

Geschreven op 6 september 2022 om 09:37 door Mario De Wilde

Spelers moeten er op wedstrijddagen netjes bijlopen oordeelde men in Brugge. Welnu, het lifestyle merk BALR. en Belgisch kampioen Club Brugge hebben een meerjarige samenwerking aangekondigd. BALR. kleedt de spelers en de staf van de Belgische voetbalclub voor de komende drie seizoenen. Daarnaast worden ook de jeugdopleiding (Club NXT), het eSports team (Club Play) en de business-leden in BALR. gekleed. Het vrouwenteam en de Youth League Academy zullen footwear van het Nederlandse merk dragen.

BALR. heeft een pre-game outfit ontworpen dat door het eerste team en de staf gedragen wordt op reisdagen voor uitwedstrijden in onder andere de Champions League. Alle iconische BALR. Elementen – moderne, minimalistische designs in zwart, grijs en zilver – zijn terug te vinden in de outfits. Maar de samenwerking gaat verder dan het eerste team. Als eerste zal BALR. ook het eSports team van de voetbalclub, Club Play, kleden in een compleet andere outfit. De jeugdteams, CLUB NXT en YLA, en het vrouwenteam dragen BALR. footwear op wedstrijddagen. BALR.’s Managing Director Ken Fontijn over de samenwerking: “Onze partnership met Club Brugge past perfect bij BALR. We kleden topvoetballers buiten het voetbalveld. We zijn enorm trots dat de spelers van Club Brugge in BALR. gekleed gaan. Dit is onze eerste officiële samenwerking met een voetbalclub en Club Brugge is hierin de perfecte partner; ze zijn drie jaar op rij kampioen van België en hebben dezelfde ambities als wij.”

JUST THE BEGINNING
BALR. en Club Brugge delen een ambitieuze mind-set die terug te vinden is op, maar ook naast het veld. Voor de samenwerking betekent dit dat fans meer zullen krijgen dan alleen een goed-gekleed team. Het lifestyle merk en de club hebben plannen om limited edition items te lanceren en gezamenlijk content te creëeren. Het eerste resultaat hiervan, een limited edition T-shirt, is binnenkort verkrijgbaar via de webshop van BALR. en de verkoopkanalen van Club Brugge. Jeroen de Smet, Commercial Director van Club Brugge:

“We zijn buitengewoon verheugd om onze samenwerking met BALR aan te kondigen. Beide ‘lovebrands’ delen een wederzijds streven naar innovatie en succes. We zijn er zeker van dat de BALR.-collectie ons buiten het veld dezelfde jonge en ambitieuze uitstraling zal geven als we willen laten zien binnen de lijnen. Het is geweldig om te zien hoe onze spelers, staf, zakencollega’s en andere teams gekleed zijn door het op voetbal geïnspireerde merk dat BALR. is.”

OVER BALR.
BALR. is een premium lifestyle merk dat bekendstaat om haar high-end fashion, reisproducten en accessoires voor de moderne man. Het in 2013 opgerichte merk is gevestigd in Amsterdam en ontwerpt en ontwikkelt collecties en producten die passen in het leven van een BALR. BALR. Is online verkrijgbaar en in meer dan 400 winkels wereldwijd.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.