Home > Video. Volle Sint-Thomas van Kantelberg in Sint-Kruis Male voor sfeervolle herdenkingsmis

Video. Volle Sint-Thomas van Kantelberg in Sint-Kruis Male voor sfeervolle herdenkingsmis

Geschreven op 15 januari 2023 om 22:45 door Mario De Wilde

In een bomvolle Sint-Thomas van Kantelberg kerk aan het Peellaertplein in Male Sint-Kruis bij Brugge was er deze voormiddag de herdenkingsviering voor Michiel Hostens, de vroegere proost en medestichter van ‘Male waar wij wonen’ en de overleden vrienden. Alles werd prachtig opgeluisterd door ‘Het muziekatelier van Kantelberg‘ onder leiding van juf Sara. Achteraf was er een druk bijgewoonde nieuwjaarsreceptie met een drankje en een hapje, met veel plezier aangeboden door het bestuur van ‘Male waar wij wonen’, als bedanking voor alle sympathisanten sponsors en iedereen die de vereniging en de buurt een warm hart toedraagt. En dat zijn er veel. De Brugse burgemeester Dirk De fauw en schepenen Nico Blontrock, Jasper Pillen en Franky Demon waren eveneens present. Noteer alvast de paaseierenraap op 16 april 2023 na de mis van 10.30 uur en Male kermis op 25 juni 2023 met de gezinsbarbecue.

2 reacties

De Rock Carlos
Geschreven op 2023-01-16 13:38:52
Beste redactie, Kan deze aanpassing of rechtzetting nog gebeuren AUB 🙏🙏🙏 De burgemeester Dirk Defauw was er heel de tijd en schepen Jasper Pillen was ook present.. Dankjewel bij voorbaat!
De Rock Carlos
Geschreven op 2023-01-16 13:33:12
Beste redactie… bedankt om jullie aanwezig en het was inderdaad in alle opzichten een ware VOLTREFFER!! Met dank aan het ensemble, de medewerkers en de aanwezigen in een overvolle kerk 👍 En de nieuwjaarsreceptie werd gesmaakt 😜👍

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.