Home > Video. Publiek compleet uit de bol bij eerste voorstellingen ‘Jubilee aan Zee’ in het Witte Paard in Blankenberge

Video. Publiek compleet uit de bol bij eerste voorstellingen ‘Jubilee aan Zee’ in het Witte Paard in Blankenberge

Geschreven op 25 juli 2022 om 14:27 door Mario De Wilde

Afgelopen weekend werden de eerste gasten getrakteerd op de nieuwe zomershow ‘Jubilee aan Zee’ in het Witte Paard van Blankenberge. Een show die unaniem briljant en heel hoogstaand genoemd wordt. Dat vond ook onze showbismedewerker Luc samen zijn sprekende pagegaai Vincent die op de eerste voorstelling aanwezig was. Hij leverde als wat sfeerbeelden en ook een filmpje.

55 jaar Jacky Lafon op de planken, dat kan je niet missen! Speciaal voor deze editie lanceert Jacky Lafon in samenwerking met Het Witte Paard ‘Jubilee Aan Zee’, een variétéshow zoals ze hoort te zijn: ambiance met enkele topnummers, aan elkaar gebreid met de nodige dosis humor en afgewerkt met een grote portie glitter & glamour.

Jacky Lafon stelde een topcast samen voor opnieuw een spetterende reeks zomershows in Het Witte Paard te Blankenberge. Net zoals in 2019 staat Frank Van Erum er mee op de planken. Nieuw dit jaar zijn Jan Wuytens – wat een ontdekking! – en David Vandyck, die wel al in Kusttheater ’t Colisée toverde. Tot slot vervolledigt Wendy Van Wanten de affiche. Voor haar is Het Witte Paard geen onbekende, want daar stond zij in 2001 al op de planken!

De regie neemt Jacky naar goede gewoonte zelf in handen. Zij slaagt er al enkele jaren in om het publiek een show voor te schotelen om U tegen te zeggen. Proficiat, Jacky!

Het ballet en choreografie zijn in handen van Evelyne Delameilleure. Ben Van den Keybus tekent ook hier present voor de productie en is verantwoordelijk voor het concept.

Over de special act mogen we nog niets verklappen, maar deze editie wordt er steevast eentje om in te kaderen. Wij kijken er alvast naar uit! Jij toch ook?

En er valt de komende dagen nog heel veel te zien want de show is een mix van swingende muziek, adembenemende acts en leuke humor. Spektakel van de bovenste plank dus….Exact 30 jaar na de release van ‘I can’t keep my hands of you’ zet de Dinky Toys frontman Coco Jr. voor het eerst zijn muzikale handtekening onder de nieuwste Witte Paard Zomershow. Samen met Sandrine, Patrick Onzia, Clayton Peroti en tal van internationale circusacts, zorgt hij voor de perfecte afsluiter van een warme zomerdag aan de Vlaamse Kust. Beleef een heerlijke avond in Het Witte Paard Theater vol heerlijke muziek, oogverblindende kostuums, prachtige danseressen, audiovisuele effecten en internationale circusacts.

Colour of Passion, van 22 juli tot en met 17 september, 20u30, tickets via www.wpevents.be

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.