Home > Video: Plopsaland De Panne blijft heel het jaar open en zoekt medewerkers

Video: Plopsaland De Panne blijft heel het jaar open en zoekt medewerkers

Geschreven op 18 september 2020 om 13:32 door Mario De Wilde

Plopsaland De Panne blijft voor het eerst ook na de kerstvakantie open tijdens de weekends van januari, februari en maart en gedurende de volledige krokusvakantie. Hiermee maakt het park komaf met de traditionele winterbreak. Op de overige dagen blijft Mayaland, de indoorzone van het park, voortaan ook elke dag geopend. Bezoekers kunnen dus in principe 365 dagen per jaar in Plopsaland De Panne terecht. Voor het komende najaar en voorjaar is Plopsa daarom op zoek naar 500 jobstudenten en 100 flexi-jobbers.

Traditioneel eindigde het seizoen van Plopsaland De Panne op de laatste dag van de kerstvakantie. Daarna sloot het park steeds zijn deuren om terug open te gaan op de eerste dag van de paasvakantie. Vandaag kondigt het park echter aan dat ze voortaan ook tijdens de weekends van januari, februari en maart én gedurende de volledige krokusvakantie zal open zijn. Op alle andere dagen waarop Plopsaland De Panne niet open is, dit zijn vooral bepaalde weekdagen van september tot en met maart, zal Mayaland Indoor altijd open zijn en dit vanaf 9 november aanstaande. Men kan dus voortaan 365 dagen per jaar in het park terecht. Het nabij gelegen waterpark Plopsaqua De Panne blijft ook, net zoals de voorbije jaren, 365 dagen per jaar open. “Een pretparkbezoek is niet meer zo seizoensgebonden als enkele jaren terug.”, vertelt Plopsa-CEO Steve Van den Kerkhof. “We merkten dat meer en meer mensen ook in de herfst- en de eindejaarsperiode hun weg vinden naar het park. Bovendien opent het Plopsa Hotel eind oktober zijn deuren. Het ideale moment dus om ervoor te zorgen dat bezoekers, abonnees en hotelgasten 365 dagen per jaar in het park terecht kunnen. Net zoals dat nu al het geval is in Plopsaqua De Panne.”

500 jobstudenten en 100 flexijobs
Extra openingsdagen zorgen vanzelfsprekend voor extra jobs. Plopsa is daarom dringend op zoek naar 500 jobstudenten om dit najaar nog één of meerdere dagen aan de slag te gaan in het park. “Het gaat om allerlei functies.”, licht Steve toe. “Van attractiebedieners en kassamedewerkers tot restaurant- en winkelmedewerkers”. Werknemers of gepensioneerden die een centje willen bijverdienen zijn ook welkom bij Plopsa, het park zoekt 100 flexi-jobbers. Wie wil solliciteren kan hiervoor terecht op het vacatureportaal van Plopsa via www.plopsajobs.be.
Opening Plopsa Hotel
Eind oktober openen ook de deuren van het Plopsa Hotel. Plopsa kondigde onlangs aan dat ze ook hier 50 mensen zullen aanwerven in verschillende afdelingen gaande van receptionisten, barpersoneel tot chefs, keukenmedewerkers en schoonmaakpersoneel. Ook in het Plopsa Hotel kunnen flexi-jobbers terecht

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.