Home > Tips4Trips: Opvallende vakantietrend: West-Vlamingen boeken massaal Landal l’Eau d’Heure

Tips4Trips: Opvallende vakantietrend: West-Vlamingen boeken massaal Landal l’Eau d’Heure

Geschreven op 26 oktober 2020 om 22:44 door Mario De Wilde

Nu we onze vakantieplannen noodgedwongen moeten aanpassen, doen de dichtbij vakanties het bijzonder goed. Een van de bestemmingen die het heel goed doen is Lac de l’Eau d’Heure in Henegouwen, voor veel West-Vlamingen slecht een uurtje tot anderhalf uur rijden. Het merengebied van Eau d’Heure, in het zuiden van de Henegouwse provincie, telt diverse activiteiten en infrastructuren voor sportliefhebbers, gezinnen en bezoekers. Voor iedereen die natuur en het buitenleven graag combineert. De meren vormen een beschermd natuurgebied met 70 km oevers, 600 ha waterpartijen, bossen en weilanden. Hier, direct aan recreatiemeer Lac de la Plate Taille, heeft Landal Village l’Eau d’Heure op één plek alles wat je nodig heeft voor de leukste vakantie, samen of met de hele familie. Zwemmen, vissen, kanoën, surfen en relaxen. Op en top genieten!
222 bungalows, een overdekt openbaar zwembad (tegen betaling) en wellnessruimte plus alle comfort in de oordeelkundig ingeplante huisjes. Een absolute aanrader voor wie nog niet geboekt heeft. www.landal.be

 

 

Op Landal Village l’Eau d’Heure heeft u op één plek alles wat u nodig heeft voor de leukste vakantie, samen of met de hele familie. Zwemmen, vissen, kanoën, surfen en relaxen. Op en top genieten!
222 bungalows
Overdekt openbaar zwembad (tegen betaling) en wellnessruimte
Direct aan recreatiemeer Lac de la Plate Taille

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.