Home > Video. Ooit al eens dansende verf gezien? Half oktober komt Arno Louis naar Wenduine

Video. Ooit al eens dansende verf gezien? Half oktober komt Arno Louis naar Wenduine

Geschreven op 22 september 2021 om 09:26 door Mario De Wilde

Kunstplatform ARTslag uit De Haan presenteert half oktober ‘een avond vol kunst in de Persepit en dat onder de noemer ‘De dansende Verf’. De Brush Dance Act is een betoverende performance die je onderdompelt in een nooit geziene zintuigelijke ervaring. Performer Arno Louis presenteert ons live vanuit een doos, die zijn innerlijke wereld voorstelt, een performance vol dans, gebaren en oer emoties voor. Zijn penselen dansen trouw mee en toveren, bij wijze van momentopname, een getuigenis. Wat daaruit vloeit is de sensatie van het ogenblik, vastgelegd op een canvas.

De dans gebeurt niet zomaar. Onder briljante muzikale begeleiding van Jean20 Huguenin, klankdesigner en uitvinder van onder andere de unieke sound van ‘Poutronium’ komt deze act met sfeervol decor tot melodieus ontstaan.
Jean20 Huguenin is absoluut geen onbekende in de muziekwereld. Als laureaat van de Europese wedstrijd gitaar in Lausanne (Zwitserland) zette hij zijn naam reeds op de muzikale kaart. Solo of in groep doorkruiste hij reeds Europa, America en Japan.
Arno Louis, die tevens dit project leidt, is een pas gediplomeerde jonge kunstenaar uit Biel (Zwitserland)

Deze twee ambitieuze talentvolle mensen komen vanuit Zwitserland hun uniek project voorstellen. Tevens zal ook gedurende twee weken de expo van Arno te bezichtigen zijn in de Persepit. Noteer alvast in uw agenda: 15 oktober 2021 om 20.00u de vernissage van Arno Louis, gevolgd door de schitterende performance van Jean20 Huguenin.
De kunstwerken van Arno Louis zijn te bezichtigen van 15 tot en met 19 oktober 2021.
Dit alles gaat door in Persepit, Park Prins Albert 1 8420 Wenduine (De Haan)

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.