Home > Video. Louis Flion en The Spotlights uit Zedelgem openen met ‘Turbulentie (Omhoog Omlaag)’ carnavalsseizoen

Video. Louis Flion en The Spotlights uit Zedelgem openen met ‘Turbulentie (Omhoog Omlaag)’ carnavalsseizoen

Geschreven op 13 januari 2023 om 11:00 door Mario De Wilde

Carnaval nadert met rasse schreden en dit jaar moet Louis Flion zowat de jongste Vlaamse feestartiest zijn die zich aan een carnavalskraker waagt. Met zijn nieuwe single ‘Turbulentie (Omhoog Omlaag)’ geeft hij alvast het startschot van wat een feestelijke periode moet worden. Voor zijn videoclip deed hij beroep op het vakkundig acteerwerk van showgroep ‘The Spotlights’ uit Zedelgem.

Een goed humeur, soepele ledematen en heel veel bier, dat zijn zowat de basiszaken waarover je moet beschikken wanneer je de nieuwe feesthit in wording van Louis Flion beluistert. ‘Turbulentie’ moet de toon zetten waarvoor het nieuwe carnavalsseizoen dient te staan en één ding is zeker: eens je op play duwt, krijg je de song niet meer uit je hoofd. De videoclip spreekt tot de verbeelding en dat is voor een groot deel te danken aan het acteerwerk van showgroep ‘The Spotlights’.
Zelfde gemeente, zelfde passie
Louis Flion woont sinds jaar en dag in Zedelgem en lanceert sinds 2019 consequent opmerkelijke feestnummers met ludieke videoclips. Met songs als ‘Helemaal Koekoek’, ‘Pief Poef Paf’, ‘Knalgele Speedo’ en ‘Vol Met Alcohol’ scoorde hij reeds enkele culthits. Dat hij nu beroep doet op The Spotlights is dan ook geen toeval. “Ik ken de showgroep al heel lang en we delen dezelfde passie, namelijk mensen entertainen. Voor mijn clips ben ik steeds op zoek naar goeie acteurs, en die vond ik bij deze geweldige groep. De videoclip is dan ook een op en top Zedelgems product en daar ben ik écht trots op”, vertelt Louis. Vorige maand bracht Louis Flion de song al in primeur tijdens hun revueshows en daar werd het met veel enthousiasme onthaald.

‘Turbulentie’ is vanaf vandaag te bekijken op YouTube en te beluisteren via elk streamingsplatform

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.