Home > Video. Kom dat zien: Nicolas Bauwens uit Rekkem levert grappige parodie op Jehova’s Getuigen

Video. Kom dat zien: Nicolas Bauwens uit Rekkem levert grappige parodie op Jehova’s Getuigen

Geschreven op 29 juli 2022 om 16:41 door Mario De Wilde

Een portie grapjes, toffe sketches en originele video’s gaan er op onze redactie steeds in als pap. En dan is het altijd leuk te weten dat er in onze provincie artiesten de ambitie hebben om een komedieloopbaan uit te bouwen. Neem nu Nicolas Bauwens uit Rekkem. Hij maakte intussen ook al enkele afleveringen van onze filmrubriek ‘Oscar Popcorner’ die in september weer opgestart wordt (zie tweede filmpje).

We laten de man zelf aan het woord: “Ik ben geboren in Kortrijk op 27 mei 1986, woon momenteel in Rekkem en ging naar school in St Lucas in Menen. Mijn vrienden vinden mij grappig en moedigden mij aan om video’s te maken op YouTube & Facebook. Een paar jaar geleden heb ik dus geïnvesteerd in een camera en wat belichting. Sommige video’s zijn sketches, andere dan muziekvideo’s. Af en toe verkleed ik mij in allerlei grappige figuren. Ik praat daarbij over zowat alles: over mijn school, mijn vrienden, de klikspanen, de vroegere relaties enz. Alledaagse dingen dus. Ik dans alsof er niemand kijkt en zing alsof er niemand luistert. Mijn inspiratie haal ik uit het dagelijks leven en de mensen die ik tegenkom. Het decor bestaat uit een grote kast met films, games en actiefiguren uit mijn jeugd. Ik ben een grote filmliefhebber en droom om ooit zelf in een film te mogen spelen. Ik krijg veel positieve reacties en mag nu en dan het voorprogramma doen van comedians met meer ervaring. Die me dan ook tips geven. Momenteel heb ik 19 video’s en massa’s ideeën voor de volgende video’s. Mensen mogen mij altijd contacteren om samen te werken. En alhoewel ik een aparte humor heb hoop ik dat de mensen toch eens mijn video’s willen bekijken.”

De nieuwste creatie is een liedje/parodie over Jehova Getuigen. Nicolas: “Een ‘mis en scene’ van een getuige die de zondagmorgen plots aan mijn deur belt. Het is een beetje plagen, niks ergs ofzo. Maar op facebook had er wel iemand de video gerapporteerd, omdat hij vond dat men daar niet mocht mee lachen. Ik vond dat wel grappig en ik kreeg intussen ook al flink wat positieve reacties. Alles werd gefilmd in Rekkem, door Robin Wittouck en de montage deed ikzelf. Het budget was 9 euro, voor 2 pruiken en een oude bril 😉 Ik hoop dat de mensen evenveel plezier hebben met het bekijken van de video zoals wij plezier hebben gehad om hem te maken. Meer en meer mensen liken mijn facebook pagina en sturen berichten om te zeggen dat ze mijn liedjes en sketches allemaal wel grappig vinden. En dat doet me enorm plezier.”

 https://www.facebook.com/BauwensNicolas/

 

 

4 reacties

Karin uit Ingelmunster.
Geschreven op 2022-07-30 13:18:16
Deze gast ziet overal de vrolijkheid in en dat is al een ferme prestatie op zich. Zonder masker of zware gimmick in de video, hupsakee 9 euro en twee pruiken op en je krijgt een plezant resultaat. We hebben op het einde van het schooljaar ook geprobeerd om een komische sketch op te voeren en we weten hoe verdomd moeilijk dat is. Chapeau. Nicolas for president...Karin uit Ingelmunster.
Juleken uit Oostende
Geschreven op 2022-07-30 11:47:34
Eentje met nen hoek af, maar dan wel ne plezanten hoek. Smaakt verdju naar nog. Juleken uit Oostende
Familie De Vulder uit Harelbeke
Geschreven op 2022-07-30 10:11:27
We wonen zelf net niet in West-Vlaanderen (Deinze met name) maar wat Bauwens maakt is wel aanstekelijk al mag je natuurlijk geen al te lange tenen hebben, natuurlijk. Ik was vroeger ook al erg fan van de typetjes van Urbanus, dus voor ons part mag zoiets wekelijks gebracht worden. Rekkem aan de rekker....Familie De Vulder uit Harelbeke
Klaus Vanhauter, Ieper
Geschreven op 2022-07-30 10:05:45
Die man is gewoon knettergek maar wel heerlijk om naar te kijken en te luisteren. Mooi in zijn eenvoud met de typetjes. Leuk gevonden. Klaus Vanhauter, Ieper

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.