Home > Video. Kaartjes voor Cirque Magique in Brugge verkopen als zoete broodjes

Video. Kaartjes voor Cirque Magique in Brugge verkopen als zoete broodjes

Geschreven op 5 augustus 2022 om 19:06 door Mario De Wilde

Met nog één week te gaan kijkt de organisatie uit naar volgende week vrijdag voor de start van het festival. Met volle moed én prachtig weer zijn ze reeds gestart met de opbouw op het prachtige domein van het Kasteel van Bossuit te Avelgem. Ook volgende week zijn de weergoden stralend enthousiast.

De verkoop was reeds een tijdje geleden gestart en vooral tickets voor zaterdag en combi tickets vliegen de deur uit. Voor het tweede jaar op rij zal het festival plaatsvinden op het magische domein van het Kasteel van Bossuit, deze keer zelfs met een tweede stage op zaterdag en zondag.

Organisator Tijs Vandenbroucke: “Cirque Magique staat voor verwondering, verbazing en vooral magische muziek. De slogan van dit jaar is niet voor niets Awake, Adore, Alive, een knipoog naar wat vorige 2 jaar helemaal niet kon wegens dat vies beestje. Voor mij is het nu tijd om op te staan, te genieten en volop te leven en dat kan volop op ons festival!”

Nieuw dit jaar is de samenwerking met de betaalapp BONSAI. Aan elke foodtruck of bar zal je enkel cashless kunnen betalen via de app. Voor elke 10 verrichtingen zal er een boom worden aangeplant. Daarnaast staan er op het terrein enkele leuke shops & stands en zelfs een echte authentieke draaimolen. Uiteraard is het ook uitkijken naar de beide podia, waar momenteel al met man en macht aan gewerkt wordt om alles tegen vrijdag klaar te krijgen. Er zijn voor alle dagen nog tickets te koop, ook voor de camping. De organisatie verwacht dat de zaterdag zal uitverkopen. Wil je al een beetje de smaak te pakken krijgen, hier zijn alvast twee aftermovies van vorige jaren.

Vrijdag 12/8 =

Mainstage = DJ contest winners / Oxes / Bröder / Axel Haube / Nico Morano

Zaterdag 13/8

Mainstage = Keyser / David Asko / Parallel Circuit / Marco Bailey / SHDW & Obscure Shape / Bjärki / Jan Vercauteren

Sidestage = MAX / Gerald / Amare / Dimitri Andreas / Nathan Fix / Nick Bril / Heckman / Miss Melera

Zondag 14/8 =

Mainstage = Michael Forzza / Red D / Mr. Sam / Youri Parker / Jeroen Delodder / M.I.K.E. Push / Yves Deruyter

Sidestage = DJ Contest winner / Ampe / Peo Watson / Endove / Lebawski / Massaar / Paul Ritch

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.