Home > Video. Inschrijvingen voor de 28e Red Rock Rally in Brugse Astridpark zijn gestart. Ook Ramkot komt

Video. Inschrijvingen voor de 28e Red Rock Rally in Brugse Astridpark zijn gestart. Ook Ramkot komt

Geschreven op 9 januari 2022 om 20:30 door Mario De Wilde

Knal en schitter jij op het Rok Rally podium in hartje Brugge? Na twee corona-edities snakken ze naar een normale editie van het 1 mei-festival! De jacht op talent van eigen bodem is gestart. We zetten op 1 mei in de namiddag 4 talentvolle bands op ons podium. Onze jury selecteert (in samenwerking met Brugotta) 1 Brugse band, 1 band uit West-Vlaanderen en nog 2 bands uit Vlaanderen of Brussel voor de ‘gRRRote finale’. We geven 4 bands een podium, publiek, een mooie prijzenpot én een top ervaring. Inschrijven kan snel en makkelijk dankzij Vi.be. Vi.be brengt nieuw talent op de juiste plaatsen en dus ook naar onze rally. Inschrijven voor de 28e editie van de Red Rock Rally kan nog tot 6 februari. Surf naar www.vi.be > platform > kansen > Red Rock Rally. Doen! En wie weet deel je het podium met Ramkot.
Ramkot eerste naam affiche Red Rock Rally 2022!
Sinds De Nieuwe Lichting 2021 moet je voor goeie ouwe ramrock bij Ramkot zijn. Dat betekent zéker niet dat er sleet op zit. De drie kapoenen gieten hun geluid in een eigentijds sausje waar je ook op kan dansen. Met een verse EP onder de arm, is de Gentse band rotsvast van plan om alle aanwezige potten in het Astridpark te breken. Hun sound is voer voor fans van Queens of the Stone Age, The Raconteurs, Millionaire en STAKE.

Keep safe
Mario Willemsens van Red Rock Rally:We hopen uit de grond van ons hart dat de event- en cultuursector snel terug op volle toeren mag draaien. Maar voorlopig knarsetanden we met z’n allen op omikron en de vijfde coronagolf waarvan we nu onmogelijk kunnen voorspellen hoe en wanneer die zal aflopen. Fingers crossed nu zodat we op 1 mei onze rockvuist/hand (met duivelsoortjes) kunnen laten zien op 1 mei. Terug in het Astridpark, met onze makkers en verse pintjes (in een herbruikbare beker)!”

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.