Home > Video. Ibis Styles Hotel Nieuwpoort gaf gisteren al voorsmaakje naar het nieuwe leven

Video. Ibis Styles Hotel Nieuwpoort gaf gisteren al voorsmaakje naar het nieuwe leven

Geschreven op 30 april 2021 door Mario De Wilde

Grote concerten worden voorlopig nog afgelast, niet-essentiële verplaatsingen in het binnenland mogen gelukkig wel doorgaan. Dat leidt tot creatieve oplossingen in de vrijetijdssector. Het ibis Styles Hotel in Nieuwpoort pakte gisteravond uit met een exclusief, coronaveilig evenement. En jawel, het wat ‘er boenk op’. Om de lente extra muzikale kleur te geven en het coronavirus naar de achtergrond te laten verdwijnen, zetten ze in Ibis Styles Nieuwpoort een live concert op poten voor de hotelgasten met een unieke en coronaveilige livestreaming naar de hotelkamers. Ibis Styles koos voor een gevarieerd aanbod met o.a. Hans Peter Janssens en Sergio en daar kwamen een heleboel gasten op af.

Muriel Devisschere, directeur van ibis Styles vertelt enthousiast: “Vakantie en entertainment in eigen land kan even aantrekkelijk en uniek zijn om te beleven als een citytripje naar het buitenland. We wilden onze gasten aanzetten om zichzelf eens te verwennen met een heerlijke hotelbeleving met dat ietsje meer. We hadden al zolang een sfeervol concert moeten missen en hoopten op deze manier toch een unieke beleving aan te bieden waarbij onze gasten even alle zorgen en drukte opzij zetten en de batterijtjes kunnen opladen.”

Uniek en uitzonderlijk concept

In samenwerking met Koen De Smet Entertainment wist het hotel namen te strikken zoals Dina Rodrigues, Sergio met zijn repertoire van André Hazes en Tom Jones en de internationaal gelauwerde musicalperformer Hans Peter Janssens. Een professionele liveband zorgde voor een sfeervolle muzikale omkadering tussen de optredens. De artiesten traden live op in het hotel, zonder publiek, maar de gasten konden meegenieten op hun kamer waar ze het optreden in livestream via de TV op de kamer volgden. Bovendien werden de gasten culinair verwend door lokale traiteur Kenny Carton met een feestelijke fles bubbels, verleidelijke tapas, een compleet driegangenmenu en professionele butlerservice. Na hun overnachting kregen ze nog een smakelijk ontbijt geserveerd.

Een creatief staaltje van ondernemen in deze bijzondere coronatijden: een eerste succesverhaal is geschreven. Een pluim op de hoed van de directie van Ibis Styles Nieuwpoort en nu wordt het aftellen naar de ‘echte ‘ Grote Vrijheid. Neem alvast eens een kijkje op de website want Ibis Styles heeft voor de komende weken en maanden nog heel veel meer leuks in petto.

1 reactie

Corinne
Geschreven op 2021-04-30 12:59:50
Was tip top in orde. Heel vriendelijk onthaal en heel netjes. Niks op aan te merken. 👌👌👌

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.