Home > Video: dit zijn alvast de wensen van Brugse burgemeester en schepenen

Video: dit zijn alvast de wensen van Brugse burgemeester en schepenen

Geschreven op 31 december 2020 door Mario De Wilde

Het Nieuws van West-Vlaanderen publiceert alvast in primeur de nieuwjaarswensen het stadsbestuur van Brugge. Die boodschap sluit naadloos aan om zoveel mogelijk positief te brengen. De Burg zal op zondag 3 januari 2021 een legere aanblik hebben dan andere jaren. Traditioneel vindt daar namelijk op de eerste zondag van het nieuwe jaar de nieuwjaarsborrel voor de Bruggelingen plaats. De coronacrisis en de daarbij geldende maatregelen laten dit nu niet toe. Het stadsbestuur wil toch zijn nieuwjaarswensen en een boodschap van hoop overbrengen aan zijn inwoners.

“Op de nieuwjaarsreceptie neem ik normaalgezien altijd het woord om namens het stadsbestuur onze beste wensen over te maken. Dit jaar is het helaas niet mogelijk om samen te klinken tijdens deze grote openbare receptie. Als alternatief maakten we een kort filmpje waarin alle schepenen en ikzelf hun wens bekendmaken.

“Het filmpje bevat niet alleen nieuwjaarswensen, maar ook een boodschap van hoop en perspectief. Ik hoop alvast dat deze nieuwjaarsborrel niet afgesteld is, maar enkel uitgesteld. Als de cijfers gunstig evolueren en we de crisis onder controle krijgen, kunnen we misschien denken aan een zomerborrel voor onze inwoners”, aldus burgemeester Dirk De fauw.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.