Home > Video. De spectaculaire Dinosaur World Live komt begin volgend jaar naar het Kursaal van Oostende

Video. De spectaculaire Dinosaur World Live komt begin volgend jaar naar het Kursaal van Oostende

Geschreven op 28 september 2022 om 16:50 door Mario De Wilde

Dinosaur World Live trekt in februari 2023 voor het eerst naar ons land. Met maar liefst 350.000 bezoekers in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten is het eindelijk tijd om deze verbluffende show naar het Europese vasteland te brengen. Deze unieke en onvergetelijke theatershow laat kinderen, jong en oud, op een leerrijke en interactieve manier kennismaken met verschillende dino’s. Kursaal Oostende nodigt samen met host Herman Verbruggen iedereen uit bij de Europese première van deze wervelende show!

“De krokusvakantie lijkt nog ver van ons bed, maar Kursaal Oostende heeft alvast een theatershow in petto om u tegen te zeggen.” zegt Bart Tommelein, Burgemeester van de Stad Oostende en voorzitter VZW Kursaal. “Dinosaur World Live, een heuse sensatie in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten, komt voor het eerst naar België. In deze interactieve show leren kinderen, groot en klein, bij over verschillende dinosaurussen waaronder de T-Rex, Triceratops, Stegosaurusen vele andere dino’s. Dat allemaal verwerkt in een verbluffende theatershow waar ook ouders van zullen opkijken.”

“Dinosaur World Live brengt hun team vol professionals naar het Kursaal, maar wij moesten zorgen dat er een Nederlandstalige host bij de show betrokken was die het verhaal vervolledigde”, zegt Gwen Nys, Adjunct-Directeur. “Zo dachten we direct aan Herman Verbruggen die perfect past bij deze show.”

Tijdens de krokusvakantie voorziet Kursaal Oostende verschillende shows. Dinosaur World Live is te bewonderen op 21 en 22 februari 2023 met 2 shows per dag, telkens om 10.30 uur en om 13.30 uur. Het belooft niet alleen een spetterende theatershow te worden, maar geeft ook de kans aan zijn jonge, en minder jonge, bezoekers om verschillende dino’s live te ontmoeten met een unieke meet en greet na de show.

Naast de gewone tickets van € 25, € 22 en € 19 zijn er ook unieke Dino Seats van € 30 per persoon. Dichter dan vanop deze seats kun je niet bij de Dino’s komen. Voor de echte fans is er nog eens een mooie tote bag met drankvoucher, snack voucher en tal van gadgets voorzien. Deze exclusieve goodiebag kan voor € 20 aangekocht worden bij elke bestelling. Tickets en info via www.kursaaloostende.be

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.