Home > Video: Daar is Nicolas, de comedian uit Rekkem weer met eigengemaakte clip

Video: Daar is Nicolas, de comedian uit Rekkem weer met eigengemaakte clip

Geschreven op 13 oktober 2020 om 17:39 door Mario De Wilde

Nicolas Bauwens, de comedien uit Rekkem heeft zopas een videoclip zelf opgenomen en ingeblikt. Nico: “Door de corona heb ik hem thuis moeten filmen maar ik denk dat het resultaat gezien en gehoord mag worden. Het gaat over uitslapen op zondag en het leven met een korreltje zout nemen; M&M’s eten en een filmpje checken. Onnozel doen en toch genieten van de dag, ook al is het slecht weer.  Ik heb alles zelf gefilmd, opgenomen en gemonteerd tijdens een regenachtig weekend.”

 

“Ik ben geboren in Kortrijk op 27 mei 1986, woon momenteel in Rekkem en ging naar school in St Lucas in Menen. Mijn vrienden vinden mij grappig en moedigden mij aan om video’s te maken op YouTube & Facebook. Ongeveer twee jaar geleden heb ik dus geïnvesteerd in een camera en wat belichting. Sommige video’s zijn sketches, andere dan muziekvideo’s. Af en toe verkleed ik mij in allerlei grappige figuren. Ik praat daarbij over zowat alles: over mijn school, mijn vrienden, de klikspanen, de vroegere relaties enz. Alledaagse dingen dus. Ik dans alsof er niemand kijkt en zing alsof er niemand luistert. Mijn inspiratie haal ik uit het dagelijks leven en de mensen die ik tegenkom. Het decor bestaat uit een grote kast met films, games en actiefiguren uit mijn jeugd. Ik ben een grote filmliefhebber en droom om ooit zelf in een film te mogen spelen.”

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.