Home > Video. Burgemeester Talpe schenkt e-bakfiets aan VOT Jeugdhulp Ieper

Video. Burgemeester Talpe schenkt e-bakfiets aan VOT Jeugdhulp Ieper

Geschreven op 31 augustus 2021 om 12:30 door Mario De Wilde

Sinds een tijdje is VOT Jeugdhulp in het bezit van een elektrische bakfiets. Burgemeester Emmily Talpe van Ieper mocht het goede doel uitkiezen. Emmily Talpe: “Bij de opening van Cool Electro Cycles in onze stad kreeg ik van hen een elektrische bakfiets cadeau om te schenken aan een goed doel. Wij kozen ervoor om de bakfiets cadeau te doen aan VOT Jeugdhulp.” Zaakvoerder Christophe Cool: “De e-bakfiets gaat naar het VOT in Ieper waar ze jongeren opvangen tussen 0 en 18 jaar. Ik mocht het VOT al bezoeken en het is waarlijk bewonderenswaardig wat ze betekenen voor Ieper. Ze zijn een voortrekker voor Vlaanderen op verschillende vlakken.”

Wat is VOT Jeugdhulp?

Burgemeester Talpe: “VOT staat voor Vereniging Ons Tehuis en is actief binnen de sectoren Bijzondere Jeugdzorg en Opvoedingsondersteuning. Het VOT biedt een continuüm aan hulp- en dienstverleningsvormen aan. De bestuursvorm is een welzijnsvereniging met als deelgenoten de OCMW’s van Ieper, Kortrijk, Poperinge, Waregem en Wervik.” Samen met de opening van elke nieuwe gespecialiseerde e-bike fietswinkel willen de zaakvoerders van Cool Electro Cycles een goed doel steunen. Dit omdat Cool Electro Cycles naast een West-Vlaams groeibedrijf (reeds 8 winkels, verspreid over heel West-Vlaanderen!) ook sociaal geëngageerd is.

Tijdens de officiële opening van de winkel in Ieper overhandigde burgemeester Talpe de elektrische bakfiets die Cool Electro Cycles schonk. Burgemeester Talpe: “De elektrische bakfiets zal voor heel wat zaken kunnen ingezet worden binnen de werking van VOT Jeugdhulp.” En zo kun je vanaf vandaag regelmatig de elektrische bakfiets van het VOT in de straten van Ieper spotten.

1 reactie

Eva
Geschreven op 2021-08-31 12:53:47
Mooi bedrijf, iets terugdoen voor de samenleving!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.