Home > VespaVibes Damme duikt de herfst en winter in met gevarieerd aanbod

VespaVibes Damme duikt de herfst en winter in met gevarieerd aanbod

Geschreven op 26 oktober 2022 om 10:54 door Mario De Wilde

De herfst kleurt de Zwinstreek prachtig in okergeel en roestbruin én nodigt uit om een ritje met een Vespa Primavera van VespaVibes Damme te maken. Vanuit het schilderachtige Damme naar de romantische dorpjes en stadjes in de regio, zoals Sluis, Sint-Anna-ter-Muiden, Ramskapelle, Oostkerke, dwars door de polders én het mondaine Knokke-Zoute voor een halve daguitstap van 11.00h tot 17.00h. Telkens gewapend met een gps die de weg wijst volgens de route van je keuze.

Kies je voor een ommetoertje langs de zee genietend van het mondaine Knokke of liever naar Cadzand-Bad luisterend naar de woeste golven die brullend op en neer rollen.

Ga je liever naar het Zuiden, dan herontdek je vanuit Damme de polderdorpen Lissewege, Houtave en Zuienkerke én de bossen van Zevenkerke, waarna je dwars door het historische centrum van Brugge terug naar Damme rijdt.

Vanaf de herfstvakantie past VepaVibes Damme zijn winteruren aan, van 31 oktober tot 28 februari 2023. Een halve dag is tussen 11u tot 17 uur en kost per Vespa die door 1 of 2 personen bereden wordt € 70. Men mag telkens een halfuur voor het vertrek zich aanmelden in de Speystraat 45 te Damme. Gratis parkeren kan op de parkeerplaats Damme-Zuid, Damse Vaart-Zuid, op 125 m van de vertrekplaats.

VespaVibes doet ook een aantal Vespa’s Primavera van de hand die 1 of maximaal 2 seizoenen gereden hebben én dus weinig kilometers op de teller hebben staan en dus een prachtoccasie zijn. Enkele daarvan kan men bezichtigen in Damme op de vertrekplaats, na voorafgaandelijke afspraak met Bert Van Haecke, op het gsm-nummer 0474 55 34 45. Neem ook een kijkje op de website www.vespavibes.com voor de herfst- en wintermogelijkheden bij VespaVibes Hasselt én de andere tweedehands Vespa’s.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.