Home > Vervarcke Interieur langs de Natiënlaan in Knokke-Heist officieel geopend

Vervarcke Interieur langs de Natiënlaan in Knokke-Heist officieel geopend

Geschreven op 1 september 2022 om 13:10 door Mario De Wilde

Precies 110 jaar en vier generaties geleden opende de Familie Vervarcke een interieurzaak in de Lippenslaan. Op zaterdag 27 augustus 2022 openden zaakvoerders Hans Bouillon en Isabel Vervarcke met een feestelijke receptie officieel hun gloednieuwe showroom aan de Natiënlaan, vlakbij de al even gloednieuwe balkonrotonde. Na bijna een eeuw Lippenslaan en 16 jaar Paul Parmentierlaan is dit de derde verhuis van het familiebedrijf.

Het leveren en plaatsen van hoogwaardige kwaliteit was begin vorige eeuw al een garantie op succes voor Vervarcke, en die slogan wordt meer dan een eeuw later nog steeds gehuldigd. Ook het feit dat je als klant steeds iemand van de zaakvoerders zelf als aanspreekpunt hebt, garandeert anno 2022 een groot vertrouwen. Isabel benadrukt: ‘Er is altijd iemand van de familie die de klanten opvangt en begeleidt want we stappen uiteindelijk in de privéwereld van de mensen binnen en dat respecteren we.’

Moderne thuisbasis
De verhuis van de Lippenslaan naar de Paul Parmentierlaan betekende al een hele mijlpaal. Vader Emile (12 jaar pr-verantwoordelijke van Club Brugge) en echtgenote Anne Pattyn (nu schepen van Knokke-Heist) waren fier als een gieter met hun ‘straffe verwezenlijking’. Naar aanleiding van de honderdste verjaardag van de zaak namen Isabel Vervarcke en Hans Bouillon met passioneel enthousiasme het bedrijf over. Ondanks de misschien minder commerciële ligging tegenover de Lippenslaan, ontwikkelde de showroom in de Paul Parmentierlaan zich tot een moderne thuisbasis waar naaisters in een eigen confectieatelier gordijnen maakten, er meer stock aanwezig was en waar de klanten in een stijlvolle omgeving hun keuze konden maken.

Totaalplaatje
Hans en Isabel: “Aan die persoonlijke service hechten we heel veel waarde. Het inrichten van een woning, kantoor of horecazaak is een hele uitdaging. Ons team helpt je met passie en kennis van zaken met de realisatie van het totaalplaatje. De visie, smaak, keuze en budget van de klanten staan daarbij steeds centraal. Samen leggen we de juiste accenten en kiezen we de juiste kleuren en stoffen. Hiervoor kunnen we een schat aan ervaring en inzicht aan de dag leggen, maar ook kennis van zaken voor het bepalen van de juiste prijs/kwaliteitverhouding. Het resultaat is steeds authentiek en met een overdaad aan charme en persoonlijkheid. En zo hoort het. 110 jaar ervaring veeg je niet zomaar weg.”

Nieuwe ontwikkelingen
Raamdecoratie, schilder- en behangwerken en vloerbekleding blijven de corebusiness van Vervarcke Interieur. Het aanbod en de verkoop van meubelen wordt daarom vanaf nu ‘on hold’ gezet. Isabel: “Dat is niet eens een nadeel, want op die manier kunnen we nauwer samenwerken met alle meubelzaken en beroep doen op hun nieuwste modellen. Het is trouwens opvallend hoe de Natiënlaan zich stilaan ontwikkelt tot een mooie en stijlvolle woonboulevard. Uiteraard is ons eigen confectieatelier en het personeel mee naar de nieuwe 400 m2 grote toonzaal verhuisd. Met de moderne, stijlvolle en lichte showroom met vooral een ongeëvenaarde visibiliteit kunnen we ons nog meer focussen om een nog betere service op maat te geven. We zijn klaar om de basis te leggen voor nog eens 100 jaar ‘Vervarcke Interieur’…”

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.