Home > Veroveren Vanessa (33) en Zoraïma (30) uit Brugge straks het hart van Fabrizio Tzinaridis?

Veroveren Vanessa (33) en Zoraïma (30) uit Brugge straks het hart van Fabrizio Tzinaridis?

Geschreven op 31 januari 2022 om 09:22 door Mario De Wilde

Wie verovert het hart van Fabrizio Tzinaridis? Maak kennis met de vrouwen, waarvan twee uit Brugge en eentje uit Pervijze, die strijden voor Fabrizio in De Bachelor. In het prachtige Griekenland wagen 15 single vrouwen hun kans om het hart van de sportieve en ambitieuze bachelor Fabrizio te veroveren. Na een aantal veelbesproken liefdesrelaties is Fabrizio helemaal klaar voor een nieuwe relatie. Fabrizio weet wat hij zoekt in een vrouw, hij is ambitieus, romantisch, knap en sportief. Deze Griekse adonis is helemaal klaar om zich te settelen, en dat het liefst met iemand aan zijn zijde. Zijn zoektocht doet hij niet alleen, met raad en daad zal Goedele Liekens hem bijstaan als host in De Bachelor. Fabrizio stelt zijn hart terug open voor een nieuwe liefde en hiervoor keert hij terug naar zijn roots, het idyllische Griekenland.

Maak kennis met Tatjana, Margaux, Anna, Karina, Sanne, Vanessa, Madieke, Dagmar, Esmée, Phaedra, Yoni, Jelena, Zoraïma, Samira en Sharina:

Vanessa, 33 jaar (Brugge)
Make-up Artist

“Ik zie me goed passen bij Fabrizio, we zijn beide in balans en hebben dezelfde levensvisie.”

Deze spraakwaterval barst van energie. Met Vanessa in de buurt valt een gesprek nooit stil. Of het nu gaat over mediteren, chakra’s, mindfullness of Yoga. Ze is impulsief en ziet het leven als een geschenk. Fabrizio is helemaal haar type, zowel uiterlijk als innerlijk. Ze ziet een toekomst met hem nu al voor ogen: als een ijzersterk team, dat gezin en carrière feilloos combineert. Vanessa gelooft met hart en ziel in ware liefde en wie weet is deze ware liefde Fabrizio.

Zoraïma, 30 jaar (Brugge)
Storemanager

“Ik probeer elke dag de beste versie van mezelf te zijn.”

Zoraïma heeft haar Indiaanse naam te danken aan het boek Papillon. Zoraïma is spontaan en vrolijk, heeft een uitgesproken mening en gaat niet snel een discussie uit de weg. Ze is ondertussen al een tijdje single en klaar voor een nieuwe man in haar leven. Voor haar is Fabrizio een sterke man met een groot hart, een ruwe bolster met zachte pit. Ze zoekt iemand die sterk in het leven staat, net zoals zichzelf.

Phaedra, 21 jaar (Pervijze)
Verzekeringsadviseur

“Ik sta graag op de voorgrond, ik ben een beetje een showbeest.”

Phaedra is zeer ambitieus in het leven. Ze werkt als verzekeringsadviseur en noemt zichzelf een multitasker. Onlangs werd ze Miss Freedom of the World 2021 in Kosovo, maar dit is voor haar eerder een uit de hand gelopen hobby. Phaedra praat graag en durft de show te stelen. Ze zoekt een partner in het leven, maar valt doorgaans op arrogante types. Nu gaat ze vol voor Fabrizio, maar ook hij moet moeite doen om haar te veroveren.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.