Home > Vernieuwde Spar Colruyt Lendelede opent komende donderdag de deuren

Vernieuwde Spar Colruyt Lendelede opent komende donderdag de deuren

Geschreven op 5 september 2022 om 13:58 door Mario De Wilde

Op donderdag 8 september opent de vernieuwde Spar Colruyt Group-winkel in Lendelede. De supermarkt kreeg een make-over met bijzondere aandacht voor duurzaamheid en een sfeervolle inrichting. Tanja Beernaert en Koen D’Hulst, de zelfstandige ondernemers van Spar Lendelede, zetten in op een warm onthaal van de klanten en op verse, kwaliteitsvolle producten.

Focus op vers en lokaal aanbod

De plannen voor de verbouwingen werden al meer dan een jaar geleden opgestart, maar nu is het zover. De winkel kreeg een nieuwe frisse en modernere inrichting, met een nieuwe indeling en nog meer focus op verse voeding. De grootste eyecatchers van de winkel zijn de volledig nieuwe bakkerijafdeling, de nieuwe kassa’s en de uitgebreide wijnafdeling.

Tanja Beernaert en Koen D’Hulst zijn al meer dan 28 jaar Spar-ondernemers. Na eerst een kleine Spar in Zwevegem te hebben uitgebaat, namen ze in 2006 de Spar in Lendelede over. Het duo heeft veel zin om er weer volledig in te vliegen met hun vernieuwde winkel. “We zijn tevreden met de vernieuwde inrichting van onze winkel en kijken er naar uit om het eindresultaat aan onze klanten te kunnen tonen. Ons aanbod is nog steeds zeer uitgebreid, met een speciale aandacht voor verse en lokale producten. Zo verkopen we in onze winkel heel wat streekproducten, zoals de bieren van brouwerij De Meester, Seppe’s Granola en andere artisanale producten zoals confituren en koffies”, vertelt Tanja.

De grootste troeven van Spar Lendelede blijven de persoonlijke service en de lage prijzen. Tanja, Koen en hun team staan elke dag klaar om klanten persoonlijk te verwelkomen en met een glimlach te helpen. Verder wordt er nu gewerkt met elektronische prijslabels, zodat de correcte prijs altijd vermeld staat.

Oog voor duurzaamheid

Spar Lendelede is bovendien vernieuwd met duurzaamheid en vooruitgang in gedachten. Zo is de winkel voorzien van energiezuinige ledverlichting en zijn alle koelmeubels met deuren afgesloten, waardoor die minder koude verliezen.
Feestelijke opening. Het team verwelkomt hun klanten graag terug op woensdag 7 september met een hapje en een drankje tijdens de openingsreceptie. Vanaf donderdag 8 september kan iedereen opnieuw terecht in de vertrouwde Spar-winkel. Bovendien zijn er die maand heel wat interessante acties gepland boven op de bestaande promo’s in de Spar-folder.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.