Home > Verborgen horeca-adres in de Meerlaan in Knokke-Heist ontdekt: Le Jardin

Verborgen horeca-adres in de Meerlaan in Knokke-Heist ontdekt: Le Jardin

Geschreven op 6 oktober 2023 om 07:13 door Mario De Wilde

Gisteren ging, in aanwezigheid van burgemeester (?) Piet De Groote, de officiële opening door van Le Jardin, een opmerkelijk gastronomische brasserie in het centrum van Knokke-Heist, niet ver van CC Scharpoord. Deze veelzijdige locatie herbergt ook een volledig uitgeruste lounge en binnentuin, perfect voor informele bijeenkomsten of om gewoon even tot rust te komen. Daarnaast is er een volledig afgewerkte brasserie, waar heerlijke gerechten worden geserveerd die zelfs de meest veeleisende fijnproevers zullen bekoren. Le Jardin zet in op nieuwe culinaire trends in Knokke en biedt zakelijke professionals de mogelijkheid om te werken, te netwerken en klanten te ontvangen in een warme omgeving.

Elke Albrecht, een ervaren ondernemer met expertise in zowel marketing als horeca, heeft met
Albrecht in Oostende al bewezen succesvol te zijn. Nu staat ze klaar om haar bewezen succesformule naar het prestigieuze Knokke te brengen, waar ze een nieuw hoofdstuk in de horecawereld zal schrijven. Tijdens het openingsmoment konden we uitgebreid kennismaken met de unieke aspecten van Le Jardin en genieten van een wijn- en culinaire proeverij onder leiding van de chef, sous-chef en de deskundige sommelier van wijnhuis Feys uit Brugge.

Opvallend in het interieur zijn de vele schilderijen aan de muur. Het gaat om Belgische kunstenaars die gratis een plaatsje krijgen. Op dat vlak zoekt Le Jardin ook nog een aantal beeldhouwers om (gratis) hun ontwerpen als eye-catcher te laten gebruiken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4 reacties

Slegers Magda
Geschreven op 2023-10-08 15:47:17
Ziet er goed uit,gaat je wel af Katrien.kom zeker eens binnen. Knuffels
Jan desmedt
Geschreven op 2023-10-08 08:05:20
Hi Jan desmedt hier meerlaan i5 knokke Heist ik ben buurman van jullie wat leuk 100 m van jullie moet ke reserveren of kan ke pok zo komen zou tof zijn en wa is het telefoonnummer nr mvg jan
JMie Besard-Nicole Cauterman
Geschreven op 2023-10-07 17:05:46
Héy,hallo, Wij wonen id Meerlaan 40 en zouden héél graag kennis maken met jullie zaak! Mevr.Albrecht kwam reeds bij ons langs,om verkeerdelijk bestelde zaken bij mij op te halen😄,nú willen ook wij es bij jullie langs komen! Hopelijk 🙏🏾 kunnen wij ook souperen? Hier hééeeeeeel veel nood aan sinds wij niet meer naar ons vertrouwd “La Réserve “ gaan🙈👎🏽!!! Tot vlug ! Nicole
Staelens Nadine
Geschreven op 2023-10-06 09:46:44
Ziet er top uit en het concept geweldig! Kom graag eens langs! Adres?

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.