Home > Veertien shoppers winnen Waregembonnen dankzij eindejaarsactie Winkelen in Waregem

Veertien shoppers winnen Waregembonnen dankzij eindejaarsactie Winkelen in Waregem

Geschreven op 1 februari 2023 om 08:48 door Mario De Wilde

Tijdens de maand december organiseerde Winkelen in Waregem, in samenwerking met het stadsbestuur en WAGSO, de jaarlijkse eindejaarsactie. Er viel 4000 euro aan Waregembonnen te winnen via de traditionele krasloten en dit jaar kon je voor de allereerste keer in de prijzen vallen via de Waregem-app. Veertien gelukkige shoppers verdeelden op die manier nog eens 4000 euro aan Waregembonnen.
Dat shoppen in Waregem loont, konden die veertien gelukkige shoppers, die werden uitgeloot onder degenen hun aankoop via de Waregem-app hebben gescand, ondervinden. Zij scanden via de Waregem-app de QR-code bij de deelnemende handelaars en vielen daarmee in de prijzen. Twee shoppers wonnen maar liefst 1000 euro en twee andere shoppers 500 euro aan Waregembonnen. De winnende codes werden gescand bij Corner a touch of Sportline, Pearle Opticiens, ’t Peerdeke en Purly Fashion.
Daarnaast waren er tien shoppers die elk een Waregembon van 100 euro ontvingen. Zij wonnen de bonnen bij Albert Heijn, Pasta Del Pigro, Standaard Boekhandel, Hema, Chocolaterie d’Origine, ’t Bakkerietje, Dampshop, Schoenen Handekyn, Viva Sara Shop en Fotografie Piet Eggermont. Proficiat aan alle winnaars!
Waregem-app
Wil je ook graag in de prijzen vallen dankzij de shoppingsacties van Winkelen in Waregem? Download dan snel de Waregem-app. Zo blijf je steeds op de hoogte van alle acties. Alle info via www.waregem.be/app. Foto: stad Waregem

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.