Home > Vandaag Open Dag Davidsfonds-Brugge

Vandaag Open Dag Davidsfonds-Brugge

Geschreven op 22 september 2018 om 08:14 door Mario De Wilde

Zoals elk jaar, is er een Open Dag bij het Davidsfonds-Brugge. Die heeft vandaag plaats 22 september a.s. van 10 tot 17 uur in het Meersenhuis, Oostmeers 5 Brugge. Alle geïnteresseerden zijn er welkom; je kan er de nieuwe DF-uitgaven bekijken/beluisteren, en er info over de werking van de vereniging krijgen.

Verder organiseert de vereniging in oktober een afhaalontbijt (waarop men de boeken voor het lidmaatschap kan afhalen) op de 14de in De Koepel, G. Davidstraat 10; daar is er ook een voordracht over ‘Het belang van (Zee)brugge in WOI’ door Tomas Termote op de 25ste om 20 uur. Het jaarlijks etentje is op 11 november in Het Meersenhuis in de Oostmeers, en op 1 december bezoekt men het lampenmuseum inde Wijnzakstraat. De jaarlijkse grote kerstsamenzang ‘U zijt wellekome’ is op 26 december om 16 uur in de Sint-Walburgakerk.

In 2019 staan o.a. op het programma: ‘Vlaanderen in de wereld’ door nationaal voorzitter Peter De Wilde op 28 februari; een leesclub over het boek ‘Schaduwen’ van Guy Segers in maart; een avond ‘Overtuigingen in de etalage – drie visies op de verhouding levensbeschouwing-staat’ in het Grootseminarie op 4 april; een uitstap naar Poperinge op 1 mei en een meerdaagse zomerreis in juni.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.