Home > Vanavond start Oktoberfoor in Oostende met stoet

Vanavond start Oktoberfoor in Oostende met stoet

Geschreven op 5 oktober 2018 om 16:46 door Mario De Wilde

Van 5 oktober tot 4 november 2018 is er weer Oktoberfoor in Oostende! En ook dit jaar wordt de kermis weer geopend door reus James met een te gekke openingsstoet! De sympathieke reus James is voor het vijfde jaar op rij hét gezicht van de Oktoberfoor. Ook dit jaar nodigt hij iedereen uit voor de grote openingsstoet op vrijdag 5 oktober 2018. Kom vanaf 17.30 uur naar de Zeedijk ter hoogte van De Drie Gapers. Daar wordt er verzameld. De kermisstoet vertrekt om 18.00 uur richting Oktoberfoor. Wie deelneemt aan de stoet, krijgt een kaartje waarmee je voor elke attractie maar 1 euro per rit betaalt. Iedereen is welkom!

74 attracties
Van 5 oktober tot 4 november kun je uit de bol gaan op liefst 74 attracties op het Sint-Petrus- en -Paulusplein, de Groentemarkt, het Wapenplein en het Mijnplein. Naast klassiekers als de paardenmolen of het viskraam zijn er ook dit jaar weer enkele nieuwe attracties. Draai rond op de spectaculaire ‘Tiki Party’, zweef over alles en iedereen met de 60 meter hoge molen ‘Around the World’ en laat je eens lekker schommelen op de ‘Rock ’n Roll’ (op het Sint-Petrus- en -Paulusplein). Op de Groentemarkt zijn er nu ook (vernieuwde) mini-botsautotootjes en op het Mijnplein kun je genieten van het loopkasteel ‘Villa Chaos’.
En dat is nog niet alles! Op maandag 29 oktober 2018 is er de traditionele verminderingsdag en op woensdag 31 oktober 2018 slaat de Halloweengekte toe op de foor. Verwacht je aan onder meer groepen steltenlopers, robots en heksen. Iedereen is welkom … als je durft!

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.