Home > Vanaf vanavond komt in Vichte het beroemde verhaal van Charles Dickens, Oliver Twist, tot leven

Vanaf vanavond komt in Vichte het beroemde verhaal van Charles Dickens, Oliver Twist, tot leven

Geschreven op 22 december 2023 om 07:22 door Mario De Wilde

In het gezellige Vichte komt het wereldberoemde verhaal van Charles Dickens, “Oliver Twist”, tot leven op het podium in de vorm van een betoverende musical. Vanaf vrijdag 22 december tot en met 30 december kunnen de inwoners van Vichte en daarbuiten genieten van niet minder dan 12 spannende musical shows, gebracht door Cast Marta en Cast Lenne. We zaten voor deze gelegenheid samen met de getalenteerde regisseur, Robin Wittouck, om meer te weten te komen over de magie achter de schermen van Oliver! en de unieke ervaring die het publiek te wachten staat.

Goedemiddag, Robin. Laten we meteen in de sfeer komen. Wat maakt Oliver! zo speciaal?

Robin Wittouck: Goedemiddag! “Oliver!” is een tijdloos verhaal dat spreekt tot alle generaties. Het combineert drama, humor en hartverwarmende momenten op een unieke manier. Het is een verhaal van doorzettingsvermogen, vriendschap en de zoektocht naar een thuis.

Hoe heeft u het proces ervaren om met twee casts te werken?

Robin Wittouck: Het was een uitdagende maar interessante ervaring. Het gaf ons de mogelijkheid om creatief te experimenteren en nieuwe interpretaties te ontdekken. De inzet van alle deelnemers verdient oprechte waardering.

Wat kunnen bezoekers vanavond verwachten van de shows in Vichte?

Robin Wittouck: Een onvergetelijke ervaring! We hebben hard gewerkt om de sfeer van het Oude Londen tot leven te brengen, met prachtige decors, kostuums en natuurlijk de aangrijpende muziek.
Voor en na de show kunnen alle bezoekers ook terecht in een prachtig ingerichte foyer in de stijl van Oliver Twist. De ervaring van de show start vanaf je binnen stapt in De Stringe.

Er zijn nog enkele tickets voor de aankomende musicalshows, deze kan je bestellen op www.muzinarvzw.be/tickets.

1 reactie

Amez
Geschreven op 2023-12-30 19:37:40
Prachtig mooi en genieten. Proficiat aan iedereen, en chapeau voor ROBIN

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.